من یه مشکل خیلی جدی دارم متاسفانه در کل بخوام بگم ادم خجالتی نیستم ولی کاملا منزوی هستم ( تک فرزند هستم ) اینطوری هستم که دوست ندارم از منطقه امن زندگبم بیام بیرون ، جسارت و جرعتش رو ندارم . در کل در جمع اگر کسی ازم چیزی بپرسه صحبت میکنم در غیر اینصورت نمیتونم سریع با جمع اوکی شم و این منو خیلی اذیت میکنه . خودم دوست ندارم اینطور باشم ولی نمیدونم چطوری میتونم مقابلش بایستم . گفتم که در کل ادم خجالتی نیستم مثلا اگر جایی اتفاقی بیفته که متوجه بشم ممکنه بهم صدمه بزنه مقابلش می ایستم ولی در کل با غریبه ها نمیتونم ارتباط برقرار کنم ، ادم استرسی هستم یادمه دبیرستان که بودم وقتی امتحان داشتیم کلی استرس میگرفتم تپش قلب ، دستام عرق میکرد و اینم یادمه که من تا راهنمایی مشکلی نداشتم ولی از راهنمایی به بعد کاملا منزوی شدم ( شکست عشقی نخوردمااااا 😛🤣 ) تمام فکر و ذهنم اینه خدایا اگر در اولین برخورد با غریبه اشتباهی انجام بدم چی میشه ، تپق بزنم چی میشه ( اصلا فکرای مسخره ) واقعا دیگه خسته شدم کرونا هم اومده متاسفانه چند جا واس مشاوره زنگ زدیم که گفتن فعلا قبول نمیکنن ( اینم شانس منه ) ببخشید زیاد شد اگر میشه لطفا راهنماییم کنید :)
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا مشکلات منم همینان و مثل خودت تک فرزندم!!چقد جالب😆
خیلی دیر یخم باز میشه متاسفانه و نمیتونم ارتباط بگیرم
همیشه تو جمع ساکتم و کم حرفم
انسان در انتخاب، آزاد آفریده شده استتا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار و عقاید او را نقض کنم یا به آنها توهین کنموالا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟
انسان در انتخاب، آزاد آفریده شده استتا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار و عقاید او را نقض کنم یا به آنها توهین کنموالا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟
منم عین شمام انقد استرسی که تو کلاسهای آنلاین الان هم استرس دارم بخاطر استرسم یکسال ترک تحصیل داشتم ...
نمیدونم ... شاید اره شاید نه ببین اگ اذیت میشی از یکی بخواه کمکت کنه چونکه این وضعیتم منو واقعا داره از بین میبره و من نمیدونم چطوری بلید از پسش بر بیام
درکت میکنم عزیزم ولی تو واتساپ یا تلگرام گروه دوستانه ندارین مگه؟همونجا مشارکت کن سعی کن کم کم با بعضی از دوستات صمیمی بشی پی ام بدی اینطوری در ابتدا برات راحت تره تا حضوری پله پله پیش برو عزیزم برات عادی میشه همه چی استرست هم ازبین میره دقیقا مثل یاد گرفتن رانندگیه من ک واااای نگم برات ی استرسی داشتم فک میکردم از من راننده در نمیاد ولی الان شوماخری شدم برای خودم😎😝😝😝😝رو اعتماد ب نفست کار کن هر چی براش تلاش کنی شدنیه👌
میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
فکر نکنم دلیل تک فرزندی باشه چون من دیدم خیلی از تک فرزندا ادمو قورت میدن
اره ربطی نداره
من شبیه مامانمم ، اونم آدم کم حرفیه و از جمع زیاد خوشش نمیاد
بنظر روانشناسا بچه ها شبیه والدین میشن
کاش بتونیم رو خودمون کار کنیم
خوش به حالت كه تك فرزندي ما كه ٥تا بچه ايم اصلا ارامش نداريم همش تو خونه دعوا مشاجره دلم لك زده برا ارامش كاش منم تك فرزند بودم ديگه از خدا هيچي نمي خواستم
پدر یا مادرت اینطوری آن ؟ من بابام اینجوریه از طرف بابام بی اعتماد به نفس و استرسی هستم
عزیزم منظورت رو نفهمیدم واقعا :(
ولی منم دقیقا از طرف پدرم تخریب شخصیت میشم هر وقت هم میخوام جلوش رو بگیرم گریه میکنم حتی حرف نمیتونم بزنم شاید بخاطر اینکه بزرگتره ... واقعا دلیلشو نمیدونم