من یه مشکل خیلی جدی دارم متاسفانه در کل بخوام بگم ادم خجالتی نیستم ولی کاملا منزوی هستم ( تک فرزند هستم ) اینطوری هستم که دوست ندارم از منطقه امن زندگبم بیام بیرون ، جسارت و جرعتش رو ندارم . در کل در جمع اگر کسی ازم چیزی بپرسه صحبت میکنم در غیر اینصورت نمیتونم سریع با جمع اوکی شم و این منو خیلی اذیت میکنه . خودم دوست ندارم اینطور باشم ولی نمیدونم چطوری میتونم مقابلش بایستم . گفتم که در کل ادم خجالتی نیستم مثلا اگر جایی اتفاقی بیفته که متوجه بشم ممکنه بهم صدمه بزنه مقابلش می ایستم ولی در کل با غریبه ها نمیتونم ارتباط برقرار کنم ، ادم استرسی هستم یادمه دبیرستان که بودم وقتی امتحان داشتیم کلی استرس میگرفتم تپش قلب ، دستام عرق میکرد و اینم یادمه که من تا راهنمایی مشکلی نداشتم ولی از راهنمایی به بعد کاملا منزوی شدم ( شکست عشقی نخوردمااااا 😛🤣 ) تمام فکر و ذهنم اینه خدایا اگر در اولین برخورد با غریبه اشتباهی انجام بدم چی میشه ، تپق بزنم چی میشه ( اصلا فکرای مسخره ) واقعا دیگه خسته شدم کرونا هم اومده متاسفانه چند جا واس مشاوره زنگ زدیم که گفتن فعلا قبول نمیکنن ( اینم شانس منه ) ببخشید زیاد شد اگر میشه لطفا راهنماییم کنید :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا رو شکر منم ببینم از بعد عید میتونم برم برات ارزوی بهترینا رو دارم ممنون که گفتی
خواهش میکنم ولی از من میشنوی پیش هر کسی نرو مشاوره حتما قبلش تحقیق کن ببین بیخودی نباشه چون اگه بری و طرف کارش رو ندونه بدتر میشی.مخصوصا من خودم روانشناسای رفتار گرا رو قبول ندارم خودم با رویکرد رواندرمانی روانپویشی دارم درمان میشم
نه عزيزم ناراحت نشدم چرا معذرت خواهي ميكني داريم دردودل ميكنيم ديگه فقط بدون خدا خيلي دوست داشته كه ...
گاهی خدا رو شکر میکنم که تک فرزندم چون اگر یکی دیگه میومد اونم باید تو بدبختی هامون شریک میشد بعضی موقع از مامان بابام میپرسم شما ک وضع زندگیتونو میدونستید چرا یکی دیگه رو اوردید بدبخت کردید ... توام مثل منی
گاهی خدا رو شکر میکنم که تک فرزندم چون اگر یکی دیگه میومد اونم باید تو بدبختی هامون شریک میشد بعضی م ...
حالا من به مامانم ميگم ميدوني ارزوي من چيه اينكه تك فرزند يه خونوادهي فقير باشم ولي حداقل ارامش داشته باشم همين داداشم به خاطر مصرف مواد بيماري رواني گرفته خواب راحتو ازمون گرفته با كاراش ابرومو نو تو محل برده 😞
حالا من به مامانم ميگم ميدوني ارزوي من چيه اينكه تك فرزند يه خونوادهي فقير باشم ولي حدا ...
پسری ؟؟؟ واقعیت نمیدونم دارم با کی حرف میزنم 🤣🖐 ولیییی ولیییییی تو میتونی خانوادتو نجات بدی به یورت باشه کاراشون و حرفاشون همه اینا میگذره تهش خودت میمونی و خودت :) کی از اینده خبر داره