2777
2789
عنوان

آدم منزوی هستم ... :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت كه تك فرزندي ما كه ٥تا بچه ايم اصلا ارامش نداريم همش تو خونه دعوا مشاجره دلم لك زده برا ...

حالا هر کدوم از اینا خوبیای خودشون رو دارن ولی من عاشق دعوا کردن با خواهر برادر هستم 😛 بیا جاهامون عوض

حالا هر کدوم از اینا خوبیای خودشون رو دارن ولی من عاشق دعوا کردن با خواهر برادر هستم 😛 بیا جاهامون ...

كاش ميشد فكر ميكني اسونه وقتي خواهرت يه رواني باشه داداشت يه معتاد ميبيني چه جور زندگيو برات زهر ميكنن 

كاش ميشد فكر ميكني اسونه وقتي خواهرت يه رواني باشه داداشت يه معتاد ميبيني چه جور زندگيو برات زهر ميك ...

ای وای عزیزم عذر میخوام نمیخواستم ناراحتت کنم ببخشید تو باید خودتو نجات بدی قوی باش میتونی

خدا رو شکر منم ببینم از بعد عید میتونم برم برات ارزوی بهترینا رو دارم ممنون که گفتی

خواهش میکنم ولی از من میشنوی پیش هر کسی نرو مشاوره حتما قبلش تحقیق کن ببین بیخودی نباشه چون اگه بری و طرف کارش رو ندونه بدتر میشی.مخصوصا من خودم روانشناسای رفتار گرا رو قبول ندارم خودم با رویکرد روان‌درمانی روانپویشی دارم درمان میشم

ای وای عزیزم عذر میخوام نمیخواستم ناراحتت کنم ببخشید تو باید خودتو نجات بدی قوی باش میتونی

نه عزيزم ناراحت نشدم چرا معذرت خواهي ميكني داريم دردودل ميكنيم ديگه فقط بدون خدا خيلي دوست داشته كه تك فرزندي 

نه عزيزم ناراحت نشدم چرا معذرت خواهي ميكني داريم دردودل ميكنيم ديگه فقط بدون خدا خيلي دوست داشته كه ...

گاهی خدا رو شکر میکنم که تک فرزندم چون اگر یکی دیگه میومد اونم باید تو بدبختی هامون شریک میشد بعضی موقع از مامان بابام میپرسم شما ک وضع زندگیتونو میدونستید چرا یکی دیگه رو اوردید بدبخت کردید ... توام مثل منی

قوی باش خودتو نجات بده تنها راهش همینه

گاهی خدا رو شکر میکنم که تک فرزندم چون اگر یکی دیگه میومد اونم باید تو بدبختی هامون شریک میشد بعضی م ...

حالا من به مامانم ميگم ميدوني ارزوي من چيه اينكه    تك فرزند يه خونوادهي فقير باشم ولي حداقل ارامش داشته باشم همين داداشم به خاطر مصرف مواد بيماري رواني گرفته خواب راحتو ازمون گرفته با كاراش ابرومو نو تو محل برده 😞

حالا من به مامانم ميگم ميدوني ارزوي من چيه اينكه    تك فرزند يه خونوادهي فقير باشم ولي حدا ...

پسری ؟؟؟ واقعیت نمیدونم دارم با کی حرف میزنم 🤣🖐 ولیییی ولیییییی تو میتونی خانوادتو نجات بدی به یورت باشه کاراشون و حرفاشون همه اینا میگذره تهش خودت میمونی و خودت :) کی از اینده خبر داره