2777
2789
عنوان

تا قیامت دل من گربه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه که هیچ سر و صدایی نداره راحته پس من چی بگم سگ ژرمن دارم🤦‍♀️ به مامانت توضیح بده که واسه روح و روانت خوبه هم اینکه گربه سر و صدا هم نداره

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜

من دوتا سگو ی همستر آوردم مامانم دو هفته قهر کرد رفت😂😂🤦‍♀️🚶‍♀️

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛
اکثر مامانا با سگ و گربه مشکل دارن.طوطی کارتو راه نمیندازه؟؟

بابام گربه رضیه و همچی به جز سگ میگه مریضی میاره

مامانم همه چی رضی میتونم بکنمش جز گربهههه

혀ㅐㅈㄷbtsㄴارمی بنفش 

آخی😹😻😻من هم یک عدد عشق افراطی گربه هستم،البته حامی حیوانات و غذارسانم ولی گربه وااای وای وای😻😻😽ببین یه دوستی دارم مادرش بشدت مخالف گربه اوردنش تو خونه بود،بعد که یواشکی اورد و بقیه رو تو عمل انجام شده گذاشت کم کم مامانش و باباش عاشق گربه ها شدن و الان وقتی خوابه مامانه خودش بهشون غذا میده،از یدونه گربه رسید به ۹ تا گربه😺😸

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
بابام گربه رضیه و همچی به جز سگ میگه مریضی میاره  مامانم همه چی رضی میتونم بکنمش جز گربهههه

ببخشید اما باید بگم سگ هیچ مریضی نمیاره 

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
بابام گربه رضیه و همچی به جز سگ میگه مریضی میاره  مامانم همه چی رضی میتونم بکنمش جز گربهههه

من سگ داشتم،گربه داشتم،خرگوش داشتم .پرنده داشتم .ولی طوطی از همه بهتره ،چون دردسر و کثیف کاریش کمتره،کمتر مریض میشه و کمتر نیاز به دامپزشکی و چکاپ داره.به نظرم با پرنده شروع کن

من سگ داشتم،گربه داشتم،خرگوش داشتم .پرنده داشتم .ولی طوطی از همه بهتره ،چون دردسر و کثیف کاریش کمتره ...

پرنده زیاد داشتم همه چی کاسکو طوطی ملنگو عروس همه چی ولی گربه

혀ㅐㅈㄷbtsㄴارمی بنفش