2777
2789

واقعا دیگه خسته شدم نمیخام هیچ مهمونی برم همه میگن چرا عمل نمیکنی خب پول ندارم چرا باید مسخره بشم 

از بس هرجا رفتم خندیدن بهم و اشاره کردن بهم دیگه نمیخام هیچ جمعی برم سنی هم ندارم ولی خوردم کردن😭😭

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

عزیزم هیچکس چهره خودشو انتخاب نکرده ولی اونا بی شعور بودن رو انتخاب کردن فقط عقده دارن همین بیخیالشون باش گلم 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا عمل چیه ؟ تو الان ظاهر خودتو نپذیری بلاخره پیر میشی که نمیشی؟

هرکس یه ظاهر منحصربفرد داره کی میگه ظاهر زیبا چیه ؟ دکترای زیبایی میگن؟ که پول بدی بهشون

زیبایی که بخاد با عمل باشه بهتر که نباشه فقط خودتو اذیت می‌کنی با عمل 

اگر جای ناکافی بودن رو احساس کنی مشکل تو نیست مشکل مکانی هست که داخلشی 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

باعمل مخالفم

منم دماغم بزرگه اماکسی تابه حال جلات نکرده بگه چون بااعتمادبه نفس رفتارمیکنم ویه بارشوهرمم گفته بروعمل کن پولشومیدم باهاش برخوردکردم وگفتم مشکلی نداره

تاوقتی خودت قیافه خودتودوسش نداشته باشی واعتمادبه نفس نداشته باشی هزارتاعمل کنی فرق نداره

جالبیش اینجاس هیچوقت به عمل بینی تموم نمیشه وبعدکه عملز میکنن بینی رومیگن خب گونه نداریم گونه میزارن بازمیگن بوتاکس کنیم چروک شده بازمیگن مژه بزاریم بع لب هاروژل میزنن

وخودشون روتبدیل میکنن به داف وفکرمیکنن قشنگن درصورتی که زیبایی طبیعی دلنشین تره