2777
2789
عنوان

تا قیامت دل من گربه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حساسیت داره  بهشون

حساسیتش خیلی بده .منم به گربم حساسیت داشتم یک سال دکتر رفتم .روزی سه تا قرص میخوردم اما خوب نشدم .مجبور شدم ردش کنم .اما هنوز بعد ۱ سال هر روز فیلماشو نگاه میکنم و کلی گریه میکنم.

چرا اتفاقا پسرم 3سالشه 

با بچه ۳ ساله سخته که .البته من وسواس داشتم .گربم خیلی خیلی تمیز بود .اما بیچاره هر سری میرفت رو خاکش دستشویی ،دست وپاشو میشستم .هم اون خیلی اذیت شد هم من.کارم شده بود فقط رسیدگی و شست و شوی گربم

۱۵ سالته از شوهر کردن بدت میاد.والا ما ۱۵سالگی به مامانمون‌میگفتن‌انشاالله عروسی بچهات یه ساعت خود ز ...

اتفاقا کلی دعوا راه میندازم الانم قول  گرفتم ازش خونه مجردی با دوستم

혀ㅐㅈㄷbtsㄴارمی بنفش 

ونم دلم میخواد  اما میترسم وقت نکنم بهش برسم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا