2777
2789
وای خوشبحالت.بدجووووور  بهت حسووووودیم شد

😐😐😐حسادت در چه مورد دقیقا

همیشه تنها بودم 

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
من خواهرتو    واسن عروسک میخری

عاره عزیزم 😍😍😍😍

وای نگو دلمو بردی😥خواهر میخوام🤒

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب رفیق خوب هم عالیه ولی اونم ندارم🙃 یا رفتن پی زندگیشون

رفیقم نیست همه زندگیمه 

دختر داییمه از نظر ظاهر و اخلاق کپی همیم واسه همین خیلی همو درک می کنیم 

من یه دختر کُردم (با افتخار)ولی بیا بهت مردونگی یاد بدم 
من خواهر ندارم ولی مادرم شانزده سال فاصله سنی دارم الان یه دختر سه ساله دارم دختر دومم تو راهه برای ...

معلومه که میخوره من اگه یه روز بچه دار شم حتما دو تا دختر میارم خیلی سخته بنظرم خواهر نداشتن آدم ضربه میخوره

من یدونه دارم دنیا رو باهاش عوض نمیکنم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
۳تا داداش بزرگ. خیییلی خوبه

عاره خوبه واقعا

ولی آدم خوبه همزبونم داشته باشه

چرا بیرونت کرد🤕

با همسرش پشت تلفن دعوا کرد ۱۵ سال ازم بزرگتره ...

جوگیره تا ادمو نیبینه برا شوهرش خط و نشون میکشه که اره نثلا من شوهرم تو مشتمه ...بهش پشت تلفتچن پرید اونم داد زد سرش ...

منم بعد چن دیقه از تلفنش گفتم خواهری قربونت برم یکم برا شوهرت تو جمع اخترام بذار داد زد تو چی میگی اصلا پاشو‌ببینم پاشو‌جم من بیرون پاشو...منم روزه بودم تازه یه 

خرما برداشته بودم نزدبک اذان با گریه اوندم بیرون ...

الان ۴ ساله ندیدنش

ببیییییین من یه خاهر دارم انققدر از اول زندگی باهاش مشکل داشتم که الان حاضر نیستم برا دخترم یه خاهر بیارم میگم بذار با بی خاهری کیییییف کنه

تا این حددددددد👌👌👌

منه بد بخت تازه زن داداشام خاهرن منو اصن تو جمعشون قبول ندارن

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹