2777
2789
منو خواهرم بیشتر از دوکلمه باهم حرف بزنیم دعوامون میشه😕چ فایده

باور کن یه روزی دلت واسه همین دعواها تنگ میشه 

اخه این دعواها شیرینه😍 شنیدم از اطرافیانم

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون الان من باید واسه تو عروسک بخرم

😁😁😁😁😁عاره چند روز دیگه هم تولدمه 

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
اسی حرف دل منو زدی منم شدیدا به خواهر نیاز دارم خیلی تنهام 🙁🙁

واقعا خیلی بده بخصوص این که من بچه بودم مامانم یبار سقط داشت خیلی دلم میگیره بهش فکر میکنم میگم حتما خواهرم بوده کلی دعا کرده بودم بچگیم خدا بهم خواهر بده

واقعا خیلی بده بخصوص این که من بچه بودم مامانم یبار سقط داشت خیلی دلم میگیره بهش فکر میکنم میگم حتما ...

مامان منم چن تا سقط داشته کاش یکیش دختر بود و میموند برام خواهری میکرد😔

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
وای عزیزم چ بد🥺🥺🥺❤ اخه معمولا خواهرا خوبن برای هم

نه متاسفانه من شانس نیاوردم 

خواهر کوویکم خیلی جلف و لاابالیه 

پدرم فوت کردن 

مادرمم خیلی خیلی تو زندگیش سختی کشیده و خیلی ضعیف و شکننده و‌حساسه  جوریکه کوچکترین مشکل یا ناراختیمونو ازش پنهون میکنبم چون فقط غصه میخوره و به حدی گریه و بیتابی میکنه مشکلو فراموش میکنبم دنبال راهی میگردیم مادرمو اروم کنبم ..

همه اینا باعث میشه ببنهایت احساس تنهایی  کنم... 

دبگه فکرشو‌بکن من ۲۱ سالم بود تنهایی تو دادگاه و دفترخونه و پیش این وکیل اون وکیل  و پیش نگاههای کشنده ادما تنعایی دنبال کارلچای طلاق از همسر اولم بودم ...

گذشت اون دوران من خیلی بزرگ شدم و همه جوره تنها و‌مستقل و روپای خودم ..اما خانواده ی خوب یه  چیز دیگست 

نه متاسفانه من شانس نیاوردم  خواهر کوویکم خیلی جلف و لاابالیه  پدرم فوت کردن  مادر ...

فداتشم خیلی سخته. سایه مادرت صحیح وسالم رو سرتون باشه ایشالا غصه نخور میگذره دنیاوتقدیر هرکسی یجوره فقط باید گذشت....

خدا بهت ارامش و سلامتی بده ❤❤❤❤