2777
2789
عنوان

خانومای ک سزارین کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 52 پست
فقط ده روز اول بود عوارضش یا الان هم موندگاره

درد قفسه سینه و تهوع استفراغو سردرد و گردن درد داشتم که ده روز طول کشید

الان نه خداروشکر فقط گاهی جای بخیه هام میسوزه.دکترم گفته بود سه ماه تموم شد بیا دوباره معاینت کنم بخاطر کرونا میترسم برم چون مطبش خیلی شلوغه

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 9 ماه پیش بی حسی بودم... اصلا که آمپولش،درد نداره حتی 1 ذره.. بعدشم فقط هفته اول نشستن بلند شدن س ...

بهتون سوند هم وصل کردن درد داشت ؟؟واقعا استرس دارم ک طبیعی بهتره یا سزارین

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
خود آمپول ک میزنن تو کمر ن اصلا درد نداره ولی من ک تا یک سال جای آمپول بحدی درد میکرد ک امونمو بریده ...

😓😓

من ی کمی خودمو تکون دادم برای همین ب شدت سر درد گرفتم... خیلی ادیت شدم برای سر درد... و اینکه جای بخ ...

بیخه هارو جزبی میزنن یا بعدا باید بکشی

یعنی ب دکتر و بیمارستانی هم ک میری ربط داره شما هردورو ی جا رفته بودین؟؟

من هر دو دکترم و بیمارستانم یکی بود ولی خب سزارین دومی و بعدی کلن خیلی دردناکه بعدم میگه نباید زیاد مسکن بخوری بدن باید خودش مسکن ترشح کنه بخاطر یه سری دلایل پزشکی

زایمان اول سخت نیست 

ن اصلا من که درد طبیعی رو نکشیدم ولی از اطرافیان که شنیدم خیلی وحشتناکه.مگه اسن که کاملا امادکی دا ...

واقعا شرایطش خیلی مهمه 

بیمارستان بالش های مخصوص شیردهی دارن تو نیاز نیست کاری کنی 

ممنون عزیزم

به حالت درازکش یا نیمه نشسته باید کمک داشته باشی زیر سرت بالش نباید بزاری منظور از تکون ندادن این ...

بله دیگه ممنون عزیزم

بهتون سوند هم وصل کردن درد داشت ؟؟واقعا استرس دارم ک طبیعی بهتره یا سزارین

سون باید وصل باشه برای من اولی رو دکتر بهم گفت خودت اروم بکش درد نداشت ولی دومی رو پرستار خودش یدفه کشید مردم از درد تا یه هفته دسشویی میرفتم اشکم درمیومد ☹☹

اثر بی حسی ک میره تازه جدو ابادت میان جلو چشات😭😭😭😂😂😂😂😂حالا نترسیااااااا.....ولی راهیه ک باید ...

خیلی ممنون گلم😅😅

من هر دو دکترم و بیمارستانم یکی بود ولی خب سزارین دومی و بعدی کلن خیلی دردناکه بعدم میگه نباید زیاد ...

ای بابا من اول برا زایمان طبیعی انتخاب کرده بودم اما بعدش میبینم دردش بیشتره اونم عوارض خودش رو داره حالا هرچی خدا بخواد 

سون باید وصل باشه برای من اولی رو دکتر بهم گفت خودت اروم بکش درد نداشت ولی دومی رو پرستار خودش یدفه ...

😓😓😣

اگه خواستی پمپ درد بگیر که درد بعدشو تحمل کنی بعد از بی حسی هم یه هفت هشت ساعت سرتو بالا نیار و با ک ...

پمپ درد رو تو اتاق عمل استفاده میکنن یا بعدا عزیزم