2777
2789
عنوان

خانومای ک سزارین کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 52 پست

ببین میگن سرتو تکون ندی یعنی به سر و گردنت فشار نیاری که از روی بالش بلند کنی! ولی روی بالش میتونی تکون بدی بچرخونی. چند ساعت بعد هم پرستار میاد پشتی تختتو بلند میکنه حالت نیمه نشسته میشی ولی بذار تخت بلندت کنه خودت اصلا تلاشی برای بلند شدن نکن. همراهت یا پرستار یا ماما میاد کمک میکنه بچه رو میذارن روی سینه ات اگه شیر داشته باشی میخوره نگران اون نباش. من شیرم روز چهارم بعد از زایمان تازه اومد!

سوند هم درد نداره خودتو سفت نگیر. سوزن بیحسی هم درد نداره فقط ورودشو به پوستت حس میکنی دیگه نمیفهمی کی بیحس شد کی اومد بیرون. موقع زدن آمپوله بهت میگن تا جایی که میتونی خم شو به جلو و تکون نخور.

بیحسی که بره کمی درد داری ولی میان برات مسکن میزنن یا شیاف میذارن نگران اونم نباش. انقدر تجربه های قشنگ در انتظارته همش نگرانی کدوم درد داره کدوم نداره! اصلا درد یادت میره انقدر شیرینه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
پمپ درد رو تو اتاق عمل استفاده میکنن یا بعدا عزیزم

توی اتاق عمل بگو برات استفاده کنن ولی خیییلی خوبه من سر اولی از درد بعدش مردم و زنده شدم ولی اینبار که پمپ داشتم خیییلی بهتر بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میگن سرتو تکون ندی یعنی به سر و گردنت فشار نیاری که از روی بالش بلند کنی! ولی روی بالش میتونی ت ...

خیلی ممنون عزیزم ⁦❤️⁩

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
توی اتاق عمل بگو برات استفاده کنن ولی خیییلی خوبه من سر اولی از درد بعدش مردم و زنده شدم ولی اینبار ...

وقتی تو اتاق عمل بی حسی درد رو کی حس می‌کنی ک بخوای استفاده کنی ؟؟

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان