2777
2789
عنوان

خانومای ک سزارین کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 9 ماه پیش بی حسی بودم... اصلا که آمپولش،درد نداره حتی 1 ذره.. بعدشم فقط هفته اول نشستن بلند شدن سخته بخیتو بکشی تمومه... اصلا نترس.. 

والا من سر دردم نداشتم... کمر دردم خب طبیعیه که نباید کار سنگین بکنی تا یه مدت... 

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

خود آمپول ک میزنن تو کمر ن اصلا درد نداره ولی من ک تا یک سال جای آمپول بحدی درد میکرد ک امونمو بریده بود😭بخیه هامم ک نگم بیست روز،طول کشید خوب بشن چون دومین سزارینم بود😫یاد اون روزا میفتم از،زندگی،سیر میشم اصلا زایمان چیه😞

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
درد که داره ولی قابل تحمله سرتم نباید تکون بدی تا ۲۴ ساعت کمردرد یکم بعد سزارین آدم میگیره ولی مان ...

پس چطوری باید شیر داد برام سواله

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
پس چطوری باید ب بچه شیر داد؟؟

خوابیده ب پهلو .

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خدارو شکر پس شدید نیستش

ن اصلا

من که درد طبیعی رو نکشیدم ولی از اطرافیان که شنیدم خیلی وحشتناکه.مگه اسن که کاملا امادکی دا

شته باشی

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
برای من درد امپولش قابل تحمل بود  ولی عوارضم وحشتناک بود تا ده روز درگیر بودم

فقط ده روز اول بود عوارضش یا الان هم موندگاره

نه انقدر نارکه سوزنش اندازه تار مو وقتی میزنه دردش شبه نیش مورچه حس کردم،بعدشم هیچ عوارضی نداشت خودش ...

ممنون عزیزم

پس چطوری باید ب بچه شیر داد؟؟

ی نفر باید کنارت بچه را نگه داره ی کم ب پهلو خم بشی میتونی شیرش بدی

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
پس چطوری باید شیر داد برام سواله

به حالت درازکش یا نیمه نشسته

باید کمک داشته باشی

زیر سرت بالش نباید بزاری

منظور از تکون ندادن اینکه خیلی اینورو اونور نکنی 

آروم حرکت بدی

چون احتمالش هس سر درد بشی

بالاخره باید یکم مراقب باشی

خدا💖 

اثر بی حسی ک میره تازه جدو ابادت میان جلو چشات😭😭😭😂😂😂😂😂حالا نترسیااااااا.....ولی راهیه ک باید رفت عزیزم توکل ب خدا

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
من دوبار سر کردم اولی ن درد نداشت دومی هفت جد و ابدمو جلو چشام دیدم ☹☹عوارض الان نداره بعد اولی کمر ...

یعنی ب دکتر و بیمارستانی هم ک میری ربط داره شما هردورو ی جا رفته بودین؟؟