من دوبار سر کردم اولی ن درد نداشت دومی هفت جد و ابادمو جلو چشام دیدم ☹☹عوارض الان نداره بعد اولی کمر درد داشتم که با ورزش عضلات رو تقویت کردم دومی رو نداشتم
خود آمپول ک میزنن تو کمر ن اصلا درد نداره ولی من ک تا یک سال جای آمپول بحدی درد میکرد ک امونمو بریده بود😭بخیه هامم ک نگم بیست روز،طول کشید خوب بشن چون دومین سزارینم بود😫یاد اون روزا میفتم از،زندگی،سیر میشم اصلا زایمان چیه😞
میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من که درد طبیعی رو نکشیدم ولی از اطرافیان که شنیدم خیلی وحشتناکه.مگه اسن که کاملا امادکی دا
شته باشی
دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷
ی نفر باید کنارت بچه را نگه داره ی کم ب پهلو خم بشی میتونی شیرش بدی
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c