من میخوام ازاین به بعد بچمو کهنه کنم،نمیدونم چیا بخرم براش. الان توی نت دیدم شورت دوگره و محافظ کهنه و کهنه بود نمیدونم کدوم ها لازمه.لطفا راهنماییم کنید
هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همین هاست بعد که بچه رو پوشک کردی یه شورت معمولی هم بپوش که جا به جا نشه برای شستشو هم پودر صابون بگیر هر وقت عوض کردی همون م قع آب بگیرش بزار تو تشت پودر صابون بریز روش بعد بشور یه دستکش هم برای شستشو کهنه بگیر
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا