2777
2789

من میخوام ازاین به بعد بچمو کهنه کنم،نمیدونم چیا بخرم براش. الان توی نت دیدم شورت دوگره و محافظ کهنه و کهنه بود نمیدونم کدوم ها لازمه.لطفا راهنماییم کنید 

ماهی پونصد ششصد هزینه پوشک میشه حداقل،واقعا پول زوره آخه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

از مامانتون بپرسید حتما میدونن دیگ 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حدود یه ماهی میشه دیگه اینکارو میکنم

چیکار میکنید؟ پس نمیده؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

از مامانتون بپرسید حتما میدونن دیگ 

مامانم نمیخوام بگم.فقط توی خونه میخوام کهنه اش کنم

بچت چند وقتشه

شش ماهو نیم

من دوتا بچمم کهنه کردم ته برای پولش بخاطر طلامتیش.  کهنه وپوشک گره ای بگیر  چیز خاصی نمیخواد

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
شورت دکمه ای بخر راحته راحته

شورت بخرم با کهنه؟

همین هاست بعد که بچه رو پوشک کردی یه شورت معمولی هم بپوش که جا به جا نشه برای شستشو هم پودر صابون بگیر هر وقت عوض کردی همون م قع آب بگیرش بزار تو تشت پودر صابون بریز روش بعد بشور یه دستکش هم برای شستشو کهنه بگیر 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من دوتا بچمم کهنه کردم ته برای پولش بخاطر طلامتیش.  کهنه وپوشک گره ای بگیر  چیز خاصی نمیخو ...

ازاین کهنه ها که دیجی کالا و داروخانه ها می فروشن خوبه برای بچه شش ماهو نیمه؟