2777
2789

بچم دوماه و نیمشه

ی ماه اول شیشه می‌گرفت 

خودم شیرم کم کمه و آبکی، فایده نداره هرچیم میخورم. 

بچمم سیرنمیشه 24 ساعت سینم تو دهنشه خسته شدم، نمیتونم ی لیوان آب پاشم بخورم گریه میکنه خواب نداره رفلاکسم داره تازه. 

الان 3 هفتس شیشه رو هرکار میکنم نمیگیره، انواع سرشیشه، انواع شیشه خریدیم

انواع شیرخشک، بااینکه رفلاکسیه و باید شیر مخصوص بخوره ولی گفتم بزار عوض کنم شاید از مزشه

هرچی خریدیم لب نزد

تو خوابم میفهمه، با قاشق یا قطره چکون و اینا هم نمیزاره، انقدرررر گریه شدید میکنه و سرشو این ور اون ور ک میپره گلوش

داغون شدم منم. توروخدا راهکاری چیزی دارید

چرا یهو ول کرد اخه

چیکارکنم

مشکل اینه ی سره ب من وصله

دارم دیوونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر رو بریز تو شیشه شیر بعد یه نی مخصوص هست بخر یه سرش رو بزار تو شیشه یه طرفش رو هم بچسبون ب سینه ات بچه سینه رو میک میزنه ولی از شیره تو شیشه شیر میره دهنش💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

سینتو بذار بغل دهنش تا خواست‌اونو‌بخوره شیشه رو بذار دهنش

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
عزیزم شیشه شیر اونت بگیر ، خیلی گرونه ولی نجاتت میده .یه مدلش سرش عین سر سینه نرمه .

اینایی هم ک خریدیم شبیه سینه مادره

اینجور ک من شناختمش اونم نمیگیره

بخدا تواین گرونی کلییی پول شیرخشک دادیم و شیشه

میترسم اونم نخوره

شیر رو بریز تو شیشه شیر بعد یه نی مخصوص هست بخر یه سرش رو بزار تو شیشه یه طرفش رو هم بچسبون ب سینه ا ...

اتفاقا اینو امتحان کردیم نشد

البته خودمون توخونه ی چیزی تو همین مایه درست کردشوهرم🤭

حالا اون نی رو هم ک میگی بهتره امتحان کنم کجا بخرم

کجا دارن

ما شهرستانیم

اصلاااا گول نمیخوره صدبار امتحان کردم حتی خواب عمیق بوده تا عوض میشه میفهمه

خب از دکتر میپرسیدی شاید علتی داره ک نمیخوره

اصولا بجه ها بعد عادت ب شیشه دیگه سینه رو نمیگیرن

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
خب از دکتر میپرسیدی شاید علتی داره ک نمیخوره اصولا بجه ها بعد عادت ب شیشه دیگه سینه رو نمیگیرن

پرسیدم جواب خاصی نداد 

گفت خیلی باهوشه. نمیگیره. 

گفتم اذیتم میشم داغون شدم

گفت براش دایه بگیر😄😄

پرسیدم جواب خاصی نداد  گفت خیلی باهوشه. نمیگیره.  گفتم اذیتم میشم داغون شدم گفت براش دا ...

میگفتی الان دایه از کجام پیدا کنم😃😂😂😂😂😂

خداحفظش کنه برات

سلام دوست عزیز شماتنها مادری نیستید که این مشکل رو دارید. شیر دادن اینقدر هم سخت نیست در حال حاضر اولین وظیفه شما شیردهی و رسیدگی به کوچولوتونه پون اون خودش بتنهایی قادرنیست حتی خودش رو سیرکنه و محتاج شماست. باصبر و حوصله و عشق به فرزندتون شیر بدید حتی اگر ساعتهاطول میکشه.فرزند شما شیشه رو قبول نمیکنه وشما باید بهش شیر بدین.

تا چهار ماهگی هم که دیگه چیزی نمونده!نه خودتون رو اذیت کنید نه اون طفل معصوم رو

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...