2777
2789

یه دختر ۴ساله دارم که تو تمام ۴تا ۳۶۵روز سال یک بار هم نشده که زیر ساعت ۱۲خوابیده باشه یعنی حدود ۱۷۰۰شب از عمرش گذشته میتونم به جرات قسم بخورم یک شب خدا شاهده یک شب نشده که ساعت ۹شب خوابیده باشه تاصبح خدا شاهده...دیگه ببینید من چی میکشم!🤦‍حالا یه نی نی یک ماهه دارم اینم مثل خودش کرد نمیذاره بخوابه...هرشب تا سرشون داد نزنم حتی گاهی بدجور نترسونمش و یا نزنمش نمیخوابه امشبم تازه خوابیدن بعد از کلی جیغ و داد و خودزنی خودم و حتی دخترمو زدم 🤦‍ بعدش که میخوابه کلی گریه میکنم تا خوابم میبره شما بگید چکارکنم دارم به معنای واقعی روانی میشم

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما از دکترش کمک بخواه،ظهرا میخوابه؟؟صبح چه ساعتی بیدار میشه

نه دیگه الان که خوابید تا ۱۱یا ۱۲ظهر خوابه.حتی اگه صبح زود هم پاشه بازم همینطوره شب

صبحا زود بیدارش کن تو طول روز هم نزار بخابه 

طول روز که اصلا نمیخوابه.صبح ها هم تا ظهر خوابه ولی شده بعضی وقتا زود بیدارش کردم رفتیم جایی باز شبش میگم لابد زود خوابش بگیره باز همونطوره کلا اگه مجبورش نکنیم تمایلی به خواب اصلا و ابدا نداره

نه دیگه الان که خوابید تا ۱۱یا ۱۲ظهر خوابه.حتی اگه صبح زود هم پاشه بازم همینطوره شب

وای نه،مطمعن باش تغییر میکنه،امتحانی فردا ساعتای 10:30 بیدارش کن،پس فردا 10،به 9:30 تونستی برسون،نتونستی همون ده هم خوبه،مطمعن باش ظهر خوابش میگیره،نزار ظهرم بخوابه شب تا 11 یا 12 میخوابه،یه هفته امتحان کن

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
عزیزم خودت رو اذیت نکن با این اخلاق بچه ت که دیر میخوابه کنار بیا وگرنه دور از جون مریضی اعصاب میگ ...

بخدا احساس میکنم همین حالا هم گرفتم مریضی رو🤦‍داغونم کرد...بخصوص وقتی از مادری میشنوم که میگه بچم شبا زود میخوابه روز هم‌میخوابه و فلان دیگه دیوونه میشم از فکر خواب دخترم

وای نه،مطمعن باش تغییر میکنه،امتحانی فردا ساعتای 10:30 بیدارش کن،پس فردا 10،به 9:30 تونستی برسون،نتو ...

شاید باورت نشه ولی هر راهی بگی رو امتحان کردم باز شبش بزور خوابوندمش شاید حالا از ساعت ۲و۳شب که تایم همیشگیش هست زودتر خوابید ولی باز تا اجبارش نکردیم و داد و خاموشب خودش خوابش نگرفت که بخوابه

طول روز که اصلا نمیخوابه.صبح ها هم تا ظهر خوابه ولی شده بعضی وقتا زود بیدارش کردم رفتیم جایی باز شبش ...

شبا اصلا حرف خوابو نزن،تی وی رو خاموش کن ساعتای 11،نور خونه رو هم کم کن،ادامه بده کارای خودتو یا با شوهرت بحرف،بفهمه تو حساسی روی خوابش لج میکنه،دختر من دوسالشه کامل متوجه میشه دختر تو ک ماشاالله 4 سالشه

دختر منم یک ساعت پیش خوابید،صبحم ساعت 10:30 بیداره البته اگ زودتر بیدارش کنم زود تر میخوابه،یه هفتس بهم ریخته خوابش

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

صبح زود بیدارش کنید،نزارید تو طوله روز بخوابه،ساعت ده هم خاموشی بزنید،یک هفته این کار رو کنید عادت میکنن به زودخوابیذن

روانشناس مملکت😍