2777
2789
عنوان

از بس بعدش گریه میکنم میترسم افسردگی بگیرم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 32 پست
شاید باورت نشه ولی هر راهی بگی رو امتحان کردم باز شبش بزور خوابوندمش شاید حالا از ساعت ۲و۳شب که تایم ...

شبا بهش موز و شکلات و چای یا چیزایی ک آدمو سرحال میکنه نده،میفهمم چی میگی،الان سن کنجکاویشه اونم دست خودش نیست،ب خودت قول بده فردا شب اصلا سرش داد نزنی برای خواب حتی اگ تا صبح بیدار باشه،شیر و عسل بده نیم ساعت قبل خواب،شیر خواب اوره،ب این چیزاش دقت کن،مثلا تی وی و بازی کردن دو ساعت قبل خواب ممنوعه دیگه حالا تو یه ساعت قبلش رعایت کن

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
شبا اصلا حرف خوابو نزن،تی وی رو خاموش کن ساعتای 11،نور خونه رو هم کم کن،ادامه بده کارای خودتو یا با ...

تازه من شاغل هم هستم حالا مرخصی زایمانم فکرکن تو تمام مدتی که سرکار بودم تا ۲شب من درگیر این بچه تابخوابه هر روز هم سرکار فقط من عین چی خوابم میومد همه همکارا قبراق 🙄 یعنی بعضی وقتا داغون بودم سرکار هرکی میدید میگفت چته انگار معتادی موادت بت نرسیده🤦‍♀️

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر روانشناس کودک علوی نژاد حتما تو اینستا دنبال کن فرزند پروریت از این رو به اون رو میشه

در ثانی دخترت انرژیش بالاست باید انرژیشو تخلیه کنی بازی تحرکی باهاش کن پس توپ بازی و... یا اگر همسرت هست باهاش کشتی بگیره 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
صبح زود بیدارش کنید،نزارید تو طوله روز بخوابه،ساعت ده هم خاموشی بزنید،یک هفته این کار رو کنید عادت م ...

صبح زود که خودم خوابم چون اینا دیر میخوابن بعدشم خودم خوابم نمیبره چون بدخواب شدم دیگه...ساعت ۴یا ۵خوابم میبره فکرکن دیگه کجا میتونم صبح ساعت۹پاشم اینو بیدار کنم😥

دکتر روانشناس کودک علوی نژاد حتما تو اینستا دنبال کن فرزند پروریت از این رو به اون رو میشه در ثانی ...

اره دقیقا انرژیش خیلی بالاست هرکی میشناسش میگه روزا بیشتر پیش مامانمه یعنی میگن داغونمون میکنه تا اینجاست ازبس پر انرژی...بخدا توش موندم از یکی شنیدم شربت خواب آور ملاتونین هست واسه بچه شماها نشنیدین؟

بخدا احساس میکنم همین حالا هم گرفتم مریضی رو🤦‍داغونم کرد...بخصوص وقتی از مادری میشنوم که میگه بچم ش ...

بخدا دختر منم خیلی اذیتم میکرد با خوابیدنش

دوساعت تمام کلنجار میرفتم تا بخوابه دوثانیه بعد بیدار میشد همیشه حسرت یه خواب راحت و داشتم

ولی خدا رو شکر هرچقدر بزرگتر شد خوابش هم بهتر شد و کمتر اذیتم میکرد کلا اون اخلاقاش از سرش دراومد

مطمعنم واسه شما هم اینجوری نمیمونه فقط باید صبرایوب داشته باشی

اها و اجازه ندید با موبایل و تبلت بازی کنن شبا

خوراکش موبایله🤦‍متاسفانه...باباش گوشیشو بهش میده از تلبیون برنامه کودک میبینه اصلا دیگه از تلویزیون هم‌نگا نمیکنه هرچند الان یه مدتیه نگاه میکنه از گوشی ولی قبلشم همینجور بدخواب بودش

میترسه دخترت

از چی؟ نه ترس خاصی نداره...البته اون اوایل که دیگه سرش میشد و میدونست میرم سرکار شبا میپرسید مامان فردا هم‌میری سرکار و چندبار هی میپرسید تا بخوابه🤦‍شاید مال اونه بدخواب شد...ولی خداییش هرچی فکرمیکنم از اول اولشم همینجور بود

اره دقیقا انرژیش خیلی بالاست هرکی میشناسش میگه روزا بیشتر پیش مامانمه یعنی میگن داغونمون میکنه تا ای ...

نه عزیزم دارو نده 

والله صدتا عوارض داره حالا بیا درستش کن 

دختر خودمم اینطوره 

اینقد تو خونه توپ بازی میکنم بدو بدو میکنم 

یا مثلا ببرش حموم تو لگن بزرگ اب بذار بازی کنه اب تنشو خسته میکنه

ولی خودت پیش باید باشی یهو خفه نشه

الیسا بازی میکنم ،لی لی کلا بچه وقت میخواد دیگه 

طفلی تقصیر نداره 

این کرونا نبود کلاس  رزمی یا ورزشی میفرستادیش قشنگ تخلیه میشد حیف 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
 بخدا دختر منم خیلی اذیتم میکرد با خوابیدنش دوساعت تمام کلنجار میرفتم تا بخوابه دوثانیه بعد بی ...

اینم گاهی ماهی یه چندشب خوبه مثلا ۱۲اینا میخوابه ولی موقته باز همونجور میشه دیگه اینقده همیشه اینجور بودش کلا بیخیالش شدیم خودم و شوهرم ...عادیه برامون خودمونو باهاش وفق دادیم ولی الان که نی نی دارم واقعا دیگه کشس ندارم و داره اینم مثل خودش میکنه نمیذاره بچه بخوابه

نه عزیزم دارو نده  والله صدتا عوارض داره حالا بیا درستش کن  دختر خودمم اینطوره  ای ...

اره از بازی کردن باهاش و تو تشت حموم کردن خیللی خوشش میاد ولی خب من نه حوصلشو دارم نه وقتشو شوهرم هم همینطور بیشتر اوقات خونه نیست سرکاره تا هم هست خسته ست و تنها کاری که میکنه که نکنه بهتره گوشیشو بهش میده😏🙄🙄🙄

اره از بازی کردن باهاش و تو تشت حموم کردن خیللی خوشش میاد ولی خب من نه حوصلشو دارم نه وقتشو شوهرم هم ...

گوشیم بدتره ،حالا بره مدرسه میای میگی چرا بچم حواس وتوجه نداره متاسفانه ذهن بچه نمیتونه کارتون ورنگها رو پشت سرهم تحلیل کنه وبه مرور تمرکز رو از دست میدن

خواهر قشنگم ونازم میدونم زندگی خیلی سخته 

راستی تو بچه داریم بذار کمکت کنه ،کار خونه بهش بده ظرف بده بشوره ،سیب زمینی پوست بکنه 

یک دستمال بده گردگیری کنه 

حتی اگر خرابکاری کرد ازش کار بکش اینطوری انرژیششم سرکوب نمیشه اعتماد بنفسشم بالا میره که بهش اعتماد کردی

گوشیم بدتره ،حالا بره مدرسه میای میگی چرا بچم حواس وتوجه نداره متاسفانه ذهن بچه نمیتونه کارتون ورنگه ...

ممنونم چشم راهکارهای خوبی دادین.مرسی از اینکه وقت گذاشتین گلم🌷🌷

عزیزم من کامل درکت میکنم هر راهی ک بودراانجام دادم فایده نداشت صدتا دکتربردم گفتن باهاش راه بیا

من پسرم ۷سالشع ازبچگی همینطوربودالانم همینه یه دختر ۱ساله هم دارم ک اون بدتر پسرمه به زود میخابن ظهرم ک پسرم اصلا نمیخابه و دخترم در حد نیم ساعت .حیلی به خواب سفت هستن تا الان که ۶ صبح مم خرشب بیدارم بخداعصبی شدم و کمبود خواب گرفتم اما چاره چیه باید تحمل کرد 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹