2777
2789
با اینکه سکه اینهمه رفته بالا باز کار خودشونو میکنن.تو فامیل نزدیک ما پسره که خیلی کم حرف و بااادب ب ...

میدونی خودشم مردا میگن زنا تو جامعه به قدرت رسیدن 

در حالیکه انقدر به خودشون حق میدن همه کاری بکنن هر حرفی بزنن که به اینجا میرسن

یه حدیشم اشتباه تربیتی خانواده هاس که به پسرا خیلی رو میدن

میدونی خودشم مردا میگن زنا تو جامعه به قدرت رسیدن  در حالیکه انقدر به خودشون حق میدن همه کاری ...

نمیدونم ک خدا صاحب دنیارو برسونه.اونروز یه خانومی اینجا میگف شوهرش با یه زن متاهل رابطه داره.نمیدونم جامعه داره ب کجا میره

خدایا یاورم باش☝☝☝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع اصلی کاری هست ولی خب مقدمات دوستی و آشنایی و شوهرم ازش پرسیده بود که تو ازدواج کردی؟ خانمه هم ...

یاد کاپیتان علی، جمیله، کارولین افتادم😶😶🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
نمیدونم ک خدا صاحب دنیارو برسونه.اونروز یه خانومی اینجا میگف شوهرش با یه زن متاهل رابطه داره.نمیدونم ...

شوهر من رابطه نداره ولی خیلی راحت با دانشجوهاش حرف میزنه اینا هر چی ام بهش میگم بدتر میکنه

موضوع اصلی کاری هست ولی خب مقدمات دوستی و آشنایی و شوهرم ازش پرسیده بود که تو ازدواج کردی؟ خانمه هم ...

بعد بااین حساب بهش باز اعتمادداری؟😒😒😒تا گندش درنیومده کاری بکن

بچه داری؟

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند
چرا سودو نمیکنی تو ماتحتش؟ 

یه چی بگم  تو چندتا تا پیک دیدم هی میگی ماتحت این تیکه کلامت منو کشته مردت کرده😂😂😂

یا ملائکتی قد استحییت من عبدی ولیس له غیری فقد غفرت له:(ای فرشتگانم من از بنده خود[گناهانش ] شرم دارم واو جز من پناهی ندارد،پس آمرزیدمش )     😢          لطفا برای سلامتی خانوادم وخانوادهاتون وبرای رسیدن به حاجاتم یه صلوات بفرستین😍😍
بعد بااین حساب بهش باز اعتمادداری؟😒😒😒تا گندش درنیومده کاری بکن بچه داری؟

اگه به روش نیاری مث دوست شوهرم که به هوای رفتن به آلمان زنشو ول کرد رفت میشه،اینم زنش میگفت به شوهرش اعتمادداشته،خیانت دراوج اعتماد به وجود میاد

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند