2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی درست توضیح نمیدی چرا باید بیایم تو تاپیکت ؟ کسی حوصله خب خب گفتن نداره عزیزم 

درست توضیح بده تا بقیه بیان کمک وگرنه که وقت بقیه رو هم تلف نکن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
حالم خیلی بده😢😢😢 خانمه ایران نیست اصلا ایرانی نیست الان تمام چتاشون رو خوندم

اگه اینطورع ب نظرم تا دیر،نشده میشه درستش کرد با کنک ی مشاور

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

من چون خیلی بش اعتماد دارم اینطوری فکر میکنم فکر میکنم میخواد با این دوستی ازش اطلاعات معید بگیره ر ...

خب تو چتاش چی بود که ناراحتت کرده

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید
من چون خیلی بش اعتماد دارم اینطوری فکر میکنم فکر میکنم میخواد با این دوستی ازش اطلاعات معید بگیره ر ...

Ok

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
دیگه مردا نه از چیزی ترس دارن نه حجب حیا مونده براشون

با اینکه سکه اینهمه رفته بالا باز کار خودشونو میکنن.تو فامیل نزدیک ما پسره که خیلی کم حرف و بااادب بود با عشقشم ازدواج کرده بود رفته یه زنی رو صیغه کرده الان زن خودش با یه بچه طلاق میگیره.اونقد حرصم میگیره زندگی بعضیا بخاطر کثافت کاریای شوهراشون خراب میشه و بچه ضربه میبینه

خدایا یاورم باش☝☝☝
باید میگفت خودش درچه حده پیاماش

موضوع اصلی کاری هست ولی خب مقدمات دوستی و آشنایی و شوهرم ازش پرسیده بود که تو ازدواج کردی؟ خانمه هم گفته بود بله ولی دوسال پیش همسرم فوت کرد... بعد هم هر روز همدیگه رو عشقم خطاب کردن شوهدم بسش گفته بود که آرزوی من هست که بیام هلند و اونجا زندگی کنم خانمه هلندی بود