2777
2789

ببخشید نمیخوام ته دلتو خالی کنم

ولی هیچ کجای دنیا روابط کاریشونو با زندگی خصوصیشون قاطی نمیکنن.اگه همسرت همچین بهونه ای میاره شک نکن که سرپوش گذاریه

خود من شخصا چنین چیزایی ببینم ج.ر.ش میدم😑😐

آروم باش... هنوز کلی از بهترین اتفاقای زندگیت، اتفاق نیفتادن. بهترین اتفاقا توی راهن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باهاش صحبت کن اگه میخواست خیانت کنه مکالمه رو پاک میکرد که نبینی

خودش میدونه که من هرگز هرگز تو این ۸ سال زندگی مشترکمون گوشیش رو چک نکردم و همیشه بش میگم ادم ها یه حریم خصوصی دارن. گوشی موبایل و گروه های اجتماعی هم جز همون حریم خصوصی هست. 

اونم از این معرفت من سو استفاده کرده

خودش میدونه که من هرگز هرگز تو این ۸ سال زندگی مشترکمون گوشیش رو چک نکردم و همیشه بش میگم ادم ها یه ...

در هر صورت حتما با آرامش باهاش صحبت کن ببین قضیه چیه

جوری باهاش حرف نزن که بهت دروغ بگه

داره طرف رو عشقم صدا میکنه  نکنه منتظر دوقلو هاشونی😐

بخدا اصلا اهل خیانت نیست. تو عمرش با یه دختر حرف نزده. خانواده داره، خانواده ش ابرو دارن... اصلا نمیتونم باور کنم این موضوع رو...😢😢😢

یه چی بگم  تو چندتا تا پیک دیدم هی میگی ماتحت این تیکه کلامت منو کشته مردت کرده😂😂😂

ماتحت خیلی استفاده های داره بخوص تو این سایت لعنتی😂😂😂😘

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
به دل نگیر لطفا 

ساعت ۵ صب بش گفتم. خیلی ناراحت شد که فهمیدم. کم مونده بود گریه کنه... کلی عذر خواهی کرد. گفتش که تو یه شرکتی سرمایه گذاری کردم و اون شرکت کلاه بردار از آب درومد. برای اینکه بتونم سرمایه م رو بیرون بکشم مجبور شدم این رابطه فرمالیته رو برقرار کنم.

گفتش که امروز موعدش هست که سرمایه م رو بکشم بیرون فقط بیا ببین بعدش چقدر بدو بیرا بگم به این خانم...

خلاصه که همه چیز ختم بخیر شد خدا رو شکر...😊😉

ساعت ۵ صب بش گفتم. خیلی ناراحت شد که فهمیدم. کم مونده بود گریه کنه... کلی عذر خواهی کرد. گفتش که تو ...

خداروشکر خوشحالم کردی

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس