الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چون خیلی بش اعتماد دارم اینطوری فکر میکنم فکر میکنم میخواد با این دوستی ازش اطلاعات معید بگیره ر ...
Ok
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
دیگه مردا نه از چیزی ترس دارن نه حجب حیا مونده براشون
با اینکه سکه اینهمه رفته بالا باز کار خودشونو میکنن.تو فامیل نزدیک ما پسره که خیلی کم حرف و بااادب بود با عشقشم ازدواج کرده بود رفته یه زنی رو صیغه کرده الان زن خودش با یه بچه طلاق میگیره.اونقد حرصم میگیره زندگی بعضیا بخاطر کثافت کاریای شوهراشون خراب میشه و بچه ضربه میبینه
موضوع اصلی کاری هست ولی خب مقدمات دوستی و آشنایی و شوهرم ازش پرسیده بود که تو ازدواج کردی؟ خانمه هم گفته بود بله ولی دوسال پیش همسرم فوت کرد... بعد هم هر روز همدیگه رو عشقم خطاب کردن شوهدم بسش گفته بود که آرزوی من هست که بیام هلند و اونجا زندگی کنم خانمه هلندی بود