2777
2789
عنوان

قاب گوشی الماسی

210 بازدید | 9 پست

به نظرتون کدوم رنگشو بگیرم

تعداد رای : 6
نظرسنجی
سبز
1
16%
مشکی
4
66%
اصلا نگیر
1
16%
واسم دعا کنید مرسی اگه دیدی یکی از ته دل دوست داره از دستش نده حیفه 

کاش به جاش هولوگرامی بگیری 😌💫

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
کاش به جاش هولوگرامی بگیری 😌💫

چهارتا قاب میخوام بگیرم برای الماسی شک دارم کدوم رنگو بگیرم از سایتی که میخوام بگیرم هولوگرامی نداره وگرنه میگرفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهارتا قاب میخوام بگیرم برای الماسی شک دارم کدوم رنگو بگیرم از سایتی که میخوام بگیرم هولوگرامی نداره ...

سیاه بگیر اونوقت که حداقل تو دست هم خوشگل باشه 

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
سیاه بگیر اونوقت که حداقل تو دست هم خوشگل باشه 

واقعا تو دوراهی موندم هم سبزش خوشگله هم مشکی واقعا نمیدونم کدومو بگیرم مشکیش دیده میشه که الماسیه ؟ 

واقعا تو دوراهی موندم هم سبزش خوشگله هم مشکی واقعا نمیدونم کدومو بگیرم مشکیش دیده میشه که الماسیه ؟& ...

هر دوتاش رو بگیر اونوقت اگه به دلت نشسته 😁❤

هر دوتاش رو بگیر اونوقت اگه به دلت نشسته 😁❤

همینجوریشم شیش تا انتخاب کردم به زور از دوتاش دل کندم شده چهارتا دیگه پولم ته کشیده 😂