2777
2789
عنوان

کتک خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 27 پست
من نفهمیدم اصلا الان شوهرت چرا کتک زد مادرت گفت به خاطر حرف مادرت زد

اره

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاکی میخوای اونجا بمونی

نمیدونم بخدا باید بابدبختی زندگی کنم دوسش ندارم زندگی برام عذابه

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
شوهرت کتک زده بعدزیرزمین خونت قایم شدی تواین سرمادخترتم پیشته فیلم پلیسی زیادمیبینی 

بخدادروغ ندارم بگم ک

من همیشه ازارواذیت روحی وجسمی شدم توسط خانوادم من شوهرموازاول نمیخاسم شوهرم حاضرشدتوافقی جداشیم بعد ک رفتم خونه مامانم مامانم ب شوهرم گف بیاخونه اونم اومد بعدمامانم گف تقصیرخودته انقد رو بهش دادی ک میخادطلاق بگیره من چقدازشوهرم کتک خوردم ک وایسادم سرزندگی شوهرمم منوزد همه دهنم پرخون شد حالا ک توزیرزمین بودم دیدم براهمسایه هاچنان باغرورتعریف میکنه ک زدمش دهنش پرخون شد

من همیشه ازارواذیت روحی وجسمی شدم توسط خانوادم من شوهرموازاول نمیخاسم شوهرم حاضرشدتوافقی جداشیم بعد ...

پیش مامانت زدت اونم وایسادنگاه کرد

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚