سلام دوستان
من کاری به اون دسته از خانواده شوهرایی ندارم که واقعا بدجنس و بد دلن وخیلی اذیت میکنن، اما فکر میکم خیلی ها الکی پشت خانواده شوهرشون صفحه میزارن و حرف میزنن.
به نظرم بعضی حرفا رو خیلی ها بهمون میزنن و دلخور نمیشیم، اما همون حرف رو اگر کسی از قوم شوهر بزنه میگیم حتما منظوری داشته!! در حالی که شاید واقعا بی منظور بوده باشه، تا حالا نشده خودتون یه حرفی به کسی بزنید بعدا ک بهش فکر کنید بفهمید چه سوتی ای دادید و ممکنه طرف ناراحت شده باشه از حرفتون؟!ولی اون موقع ک اون حرفو زدید منظوری نداشتید..
مثلا فرض کنید میرید خونه مادرتون، مامانتون تا چشمش به دامادش میوفته میگه آخی، الهی بمیرم چقدر ضعیف شده.. معمولا برداشت همه از این جمله مهربونی و نگرانی مادر زنه، اما کافیه همین جمله رو مادرشوهرتون بگه، تو دلتون میگید منظورش اینه ک من به پسرش نمیرسم!! در حالی ک اونم مادره و حرفی ک میزنه از نگرانیه. حتی اگر از بدجنسی هم باشه شما بهش جور دیگه ای نگاه کنید. بالاخره اونم این همه سال پسرش رو بزرگ کرده و الان سختشه محبتش رو نسبت به کس دیگ ای ببینه. بهش محبت کنید، وقتی انتظار دارید اونا بهتون محبت کنن از خودتون بپرسید شما براشون چیکار کردین؟ خیلی از حرفا رو نشنیده بگیرید، از این گوش بشنوید و از اون گوش بدید بیرون، من هم خودم خواهرشوهرم هم خواهرشوهر دارم، بارها شده حرفهایی زدن ک ناراحت شدم اما به خودم گفتم طرف قصد بدی نداشته و اصلا ب روی خودم نیوردم، مطمئنم اونا هم گاهی از من ناراحت شدن و فراموش کردن. سعی میکنم قلبا دوستشون داشته باشم، ب نظرم اینجوری زندگی شیرین تره. خودتون رو بزارید جای همسرتون،اگر شریک زندگی شما خانواده تون رو دوست نداشته باشه و خوب برخورد نکنه عشقتون نسبت بهش بیشتر میشه یا کمتر؟ اصلا گیریم قوم شوهرتون ظالم و بد جنس! ولی وقتی همسرتون میبینه با وجود اذیتهایی ک شما رو میکنن باز هم خوب برخورد میکنید، عشقش نسبت ب شما بیشتر میشه و بیشتر قدر دان شما خواهد بود و ب روابط بینتون کمک میکنه.