2777
2789
عنوان

قوم شوهر

553 بازدید | 55 پست

سلام دوستان

من کاری به اون دسته از خانواده شوهرایی ندارم که واقعا بدجنس و بد دلن وخیلی اذیت میکنن، اما فکر میکم خیلی ها الکی پشت خانواده شوهرشون صفحه میزارن و حرف میزنن.

به نظرم بعضی حرفا رو خیلی ها بهمون میزنن و دلخور نمیشیم، اما همون حرف رو اگر کسی از قوم شوهر بزنه میگیم حتما منظوری داشته!! در حالی که شاید واقعا بی منظور بوده باشه، تا حالا نشده خودتون یه حرفی به کسی بزنید بعدا ک بهش فکر کنید بفهمید چه سوتی ای دادید و ممکنه طرف ناراحت شده باشه از حرفتون؟!ولی اون موقع ک اون حرفو زدید  منظوری نداشتید..

مثلا فرض کنید میرید خونه مادرتون، مامانتون تا چشمش به دامادش میوفته میگه آخی، الهی بمیرم چقدر ضعیف شده.. معمولا برداشت همه از این جمله مهربونی و نگرانی مادر زنه، اما کافیه همین جمله رو مادرشوهرتون بگه، تو دلتون میگید منظورش اینه ک من به پسرش نمیرسم!! در حالی ک اونم مادره و حرفی ک میزنه از نگرانیه. حتی اگر از بدجنسی هم باشه شما بهش جور دیگه ای نگاه کنید. بالاخره اونم این همه سال پسرش رو بزرگ کرده و الان سختشه محبتش رو نسبت به کس دیگ ای ببینه. بهش محبت کنید، وقتی انتظار دارید اونا بهتون محبت کنن از خودتون بپرسید شما براشون چیکار کردین؟ خیلی از حرفا رو نشنیده بگیرید، از این گوش بشنوید و از اون گوش بدید بیرون، من هم خودم خواهرشوهرم هم خواهرشوهر دارم، بارها شده حرفهایی زدن ک ناراحت شدم اما به خودم گفتم طرف قصد بدی نداشته و اصلا ب روی خودم نیوردم، مطمئنم اونا هم گاهی از من ناراحت شدن و فراموش کردن. سعی میکنم قلبا دوستشون داشته باشم، ب نظرم اینجوری زندگی شیرین تره. خودتون رو بزارید جای همسرتون،اگر شریک زندگی شما خانواده تون رو دوست نداشته باشه و خوب برخورد نکنه عشقتون نسبت بهش بیشتر میشه یا کمتر؟ اصلا گیریم قوم شوهرتون ظالم و بد جنس! ولی وقتی همسرتون میبینه با وجود اذیتهایی ک شما رو  میکنن باز هم خوب برخورد میکنید، عشقش نسبت ب شما بیشتر میشه و بیشتر قدر دان شما خواهد بود و ب روابط بینتون کمک میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات کاملا درسته ولی عروس تو این خانواده تنهاست😂اونا یهو ی دسته میشن میریزن سر عروس ساده ..بعضی عروسارو کارنداریما که خودسون پاچه خواری میکنن و کارایی میکنن ک خانواده شوهر اذیت بشن .....ولی درکل فردای قیامت خدا نمیگه تومادرشوهدی یا عروسی یا کی هستی میگه چرا بنده منو ازار دادی و دلشو شکستی (نمیگه چون مادرشوهر بودی حق داشتی دل بشکنی )فکر اونجاشم باید کرد 

حرفات کاملا درسته ولی عروس تو این خانواده تنهاست😂اونا یهو ی دسته میشن میریزن سر عروس ساده ..بعضی عر ...

من این متنو به عنوان یه عروس نوشتم نه یه مادرشوهر، بله خب هرکسی بدی کنه حتما سزای عملش رو میبینه، اما خداوکیلی خیلی وقتها خانواده ها خوبن عروس ها بدن.

من این متنو به عنوان یه عروس نوشتم نه یه مادرشوهر، بله خب هرکسی بدی کنه حتما سزای عملش رو میبینه، ام ...

اره منم گفتم تو متنم گفتم بعصی عروسا خانواده شوهرو حتی خود شوهرو اذیت میکنن دیروزم ی تاپیک زدم تو همین موضوع بود ..

من ک مادرشوهرم رو خیلی دوست دارم

منم دوسش داشتم و الان کمتر دارم چون هی خودشو نشون داد متاسفانه ی روزی شروع کرد ب دخالت و مسخره و تیکه انداختن منم گفتم جواب ندم بحث بینمون پیش میاد ب خیال اینکه دست برمیداره ..دست بردار ک نشد هیچ بدترم شده ..تازه دخترشم تیکه میندازه تازه ب جاریمم گفته بهار زبون نداره اونم تیکه میندازه ...چندبار نفرین کردم گفتم هرچی سر من میاره خدا سر دخترش بیاره  ..منم ادمم پدرمادرم کلی زحمتمو کشیدن با هزار ارزو شوهرم دادن  ..برو تاپیکامو ببین