2777
2789
عنوان

قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 55 پست
منم خیلیییییی دوسش داشتم همیشه هواشوداشتم تواین ۳سال یهوووووو بعد ۳سال یچیزی پروند که نباید میگفتش ...

بی خیال بابا، مگه دنیا چند روزه؟ فقط خودت رو اذیت میکنی اینطوری، اون ک آرامشش رو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا،حرف شما درسته،اما برا همه صدق نمیکنه

عاشق اینم تو ی کلبه تو دل جنگل باشم با نم نم بارونو بوی آتیشو صدای قطره های بارووون با ی چای آتیشی و تًرق توروقه سوختن چوب.....اخ ک چ لذت بخشه
این داستان عروس پاچه خوار 😑 فقط حد روابطتو نگه دار که دو ماه بعد تایپیک نزنی مادر شوهر طالم

الان ۷ سالی هست ک ازدواج کردم. بله واقعا حد روابط باید نگه داشته بشه ولی دلیل نمیشه محبت نکرد.

منم دوسش داشتم و الان کمتر دارم چون هی خودشو نشون داد متاسفانه ی روزی شروع کرد ب دخالت و مسخره و تیک ...

واسه چی جواب نمیدی اون حرفها که قورت میدی تو شکمت همه بعدش میشن به عقده و فرسایش اعصاب و مریضی اعدامت که نمیکنن هرچی گفتن تو هم چهار تا کلفت بارشون کن 😐

من همیشه گفتم و میگم خانواده شوهرم واقعا خوب و دلسوزن هم من اونارو دوس دارم هم اونا منو ده ساله عروسشونن کوچیکترین مشکلی نداشتیم 

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن

من خیلیییی مادر شوهرمو دوست داشتم احترام کامل بهش میزاشتم دلم نمیومد اگه جایی میریم که بهمون خوش میگذره اون نباشه  و همیشه بود ولی حالا از خودم بخاطر تمام رفتارای خوبی که باهاش داشتم بدم میاد آنچنان شخصیت واقعیشو نشون داد که کلا هنگ کردم.

حرفات 80 درصدشون درست و راست و منطقی بود گلم. 

من خودمم گاهی جوابی میدم بهشون برخوردی میکنم یا از ی حرفشون ی داستان می‌سازم البته تو ذهن خودم ن برا همه گاهی میگم ب عنوان عروس ن ولی بعنوان ی انسان آدم بدیم. ولی گاهی خانواده شوهرم اذیت کارن خداییش

بی خیال بابا، مگه دنیا چند روزه؟ فقط خودت رو اذیت میکنی اینطوری، اون ک آرامشش رو داره

کلا قیدشو زدم رفتوامدمم کم کردم که خودم اذیت نشم

شماهم کمتر برو چون مطمئنم بعدا پشیمون میشی از تاپیکت