2777
2789
عنوان

بیلی چک

113 بازدید | 7 پست

من فردا نوبته پریودمه استرس بارداری دارم این ماه جلوگیری هم داشتم فقط سه روز پیش یکم شک کردم قرص اورژانس خوردم انقدر فکروخیال کردم داغون شدم امروز بیبی چک گذاشتم منفی شد حالا سوالم اینه یک روز قبل موعد پری جواب بیبی چک درسته ؟

باید صب کنی موهچعدت بیاپ اگ نشدی یک هفته عقب انداختی بیبی بزار

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز پیش از موعد که باردار نمیشی تخمک.گذاری میان دوره هست حالا به فاصله پنج روز این ور اونورش بعدم ...

اخه روش جلوگیریم طبیعیه هر ماه استرس دارم منتظرم پری بشم برم دستگاه بزارم 

وقتی جلوگیری داشتی چرا می‌ترسی .باید از پری بگذره تا جوابشدرست باش

اخه سر دختر بزرگم روز قبل پری هاله افتاد بیبی چکم دختر دومیم هم روز پری دوتا خط پررنگ افتاد دختر دومیم هم ناخواسته بود برای همین میترسم😖😖😖😖 

اخه روش جلوگیریم طبیعیه هر ماه استرس دارم منتظرم پری بشم برم دستگاه بزارم 

طبیعی اگه به خودتون مطمئن باشبد هیچی نمیشه مامان من چهار تا اورد با تفاوت سنی سه سال و نیم همش با برنامه ریزی ولی عموم شش تا ناخواسته😀

دردم از یارست و درمان نیز هم