معلومه آدم پر حوصله و با اعصابی هستی من بچم یکسالشه منو بکشن حاضر نیستم دوباره بچه بیارم اعصابم اصلااا نمیکشه الانم خوبه که واسه خودش بازی کنه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عادیه عزیزم تو این سن کم کم میره سمت بقیه همسالان اما بازم دوس داره کنارشون باشه و ولی اکثرا تنهایی بازی میکنن باوجود اینکه کنار همن،بعدش میرن به سمت بازی با همدیگه،و بعدس هم بازی با هم جنس،و ....
ببرش مهد ...خانه بازی ..پارک ..کلاس های مختلف گل سفال خلاقیت ....بچه دوم واس همبازی اولی والاا اشتباه ....من ک ی ۹ ساله دارم دیگم نمیارم
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...