2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 85 پست

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

نی نی یار جون بیا جم کن کاربر مامان کوچولو یا آقا محمود رو دهن ملتو صاف کرده

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

والا😂😂بخدا تا لغو کاربریش نکنن ول نیستم😂😂😂

حالا تاپیکش ترکید خوده نحسش هس هنوز

جالبه همه جا هم همه رو نفرین میکنه

😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوما این کاربر یه ادم خیلییی حساسیه خودش تو تاپیکاش وقتی خواسته سوال بپرسه خیلی محترمانه جلو اومده همینجورم از بقیه انتظار داشته اگرم کسی کمکش کرده کلی ازش تشکر کرده ولی خب توی هر تاپیکی‌ممکنه یه سریا بیان بگن مردی یا از ادم انتقاد کنن این کاربر ب هرچیزییییی واکنش نشون میده یعنی اگر حرف بدی هم نزنی حتی استیکرت بد باشه ناراحت میشه و سریع میره تو فاز نفرین و... واقعا کارش بد بوده ولی تا وقتی بقیع باهاش خوب بودن بهش تهمت نزدن ایشونم چیزی نگفته، ولی نبایدم نفرین کنه نفریناشو بزاره کنار کاربر خوبی میشه

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
خانوما این کاربر یه ادم خیلییی حساسیه خودش تو تاپیکاش وقتی خواسته سوال بپرسه خیلی محترمانه جلو اومده ...

اصلا هم محترم نیس سروین هم باهاش درست حرف زدکم مونده بود سروینو خفه کنه احمق

😑کاربریه چهارممه 😑۶ساله اینجا عضوم😍
خانوما این کاربر یه ادم خیلییی حساسیه خودش تو تاپیکاش وقتی خواسته سوال بپرسه خیلی محترمانه جلو اومده ...

اصلا تاپیک هاشون خوب نبود

و اینکه نباید هراتفاقی میفته اینطور واکنش نشون بدن 

سادیسم داره. در آرامش تمام داره همه رو آزار میده. همش داره تاپیک دروغ میزنه و بقیه رو ناراحت میکنه بعضیا فکر میکنن چون مجازیه خدا نمیبینه و بی پاسخ میذاره