2777
2789

مامان و بابام رو میگم ... موندم واقعا میشه بعد ۲۴ سال زندگی مشترک طلاق گرفت یا نه 

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خواهرم ۳۶ سالشه بعد ۷ سال دنیااومده من ۲۹.مادرم و پدرم جدا شدن بابام زنم گرفت 

یکساله

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آره میشه .

بعدش زندگی ما چی میشه ؟ مامانم میگه طلاق بگیرم شما ها تا آخر مجرد میمونین کسی خواستگاری تون نمیاد 

ولی دیگه نمیتونه تحمل کنه

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲

بعدش زندگی ما چی میشه ؟ مامانم میگه طلاق بگیرم شما ها تا آخر مجرد میمونین کسی خواستگاری تون نمیاد ول ...

چی گفته بچه طلاق ازدواج نمیکنه؟

این چه حرفیه؟

مشکلشون چیه؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین