2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبببب شروع میکنم ب فحش دادن چشاتونو ببندین

ولش کن خودمونم لغو میشیما باید وایسیم نی نی یارا بیان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
😆😆😆😆

بیا اینجاhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/5369938/توهین-کاربر-سروین-۴-به-پیامبر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
این مامان کوچولو میگین🤣🤣🤣🤣🤣؟؟

ای خدا با این فحش دادنت😂مگه نگفتم فحش نده لعو میشی🤩

@نی_نی_یار_5   عزیزم باید جد درد جدمونو نفرین کنن تا بیایین؟خب کجاییییین شمااا

😂😂😂😂😂😂کوفت نگیری ❤

ای خدا با این فحش دادنت😂مگه نگفتم فحش نده لعو میشی🤩

من ارزومه لغو بشم🤣🤣عزیزم درکت میکنم چ حسییی داری واسه همین نمیتونم ساکت بشم😂😂هرچی که تو فکرم اومد رو بهش گفتم بذار بیاد انشالله به حرفای قشنگتری دعوتش میکنم😂

20 اردیبهشت
من ارزومه لغو بشم🤣🤣عزیزم درکت میکنم چ حسییی داری واسه همین نمیتونم ساکت بشم😂😂هرچی که تو فکرم اوم ...

وای تورو خدا پست قبلتو پاک کن اینجوری که تو محکوم میشی هرکی بخونه

من ارزومه لغو بشم🤣🤣عزیزم درکت میکنم چ حسییی داری واسه همین نمیتونم ساکت بشم😂😂هرچی که تو فکرم اوم ...

دهن سرویس یکم ب منم فحش یاد بده🤣🤣🤣🤣

😑کاربریه چهارممه 😑۶ساله اینجا عضوم😍