این همه رعایت میکنند چرا کم نمی شه پس تو اوج رعایت نکردن انقدر کشته نداشت الان چی شد یهو پس چرا کم نمی شه چرا بعد اون شایعه هی داره مرگ میر بیشتر میشه بخدا شنبه بازار بزرک بودم از محل ماهم خلوت تر بود فقط مغازه دارا بودن بیشتر یاشون بسته ترافیک بازاز که همه میدوتیین دو سه تا ماشینم نبود
شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه رعایت می کنند همه حالا من همش می رفتم بازار البته با ماسک ضد عفونی کننده یه ماه بیشتر هیج جا نرفته بودم
شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
فقط همون مترو و بی آر تی تهران کافیه واسه اینکه کل کشور باز درگیر بشن. بیماری های پاندمیک اینجورین ...
بابا خوب یا رو دستاشو میشوره
نه والا کی رعایت میکنه؟ ما که هر وقت رفتیم بیرون دیدیم ملت نشستن بساط قلیون و کبابشونم به راهه.بازار که نرفتم نمیدونم ولی ترافیک هم که مثل قبل هست
👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
نه رعایت نمیکنن بعضیا خود ما جمعه گذشته عروسی دعوت بودیم نرفتیم ولی خب اونا مراسم داشتن
خوب عروسی چطوری بود الان دوست شوهرمم عروسیش بود حدود ۲۰نفر رفتن سر خونه زندگیشون
البته اونا خاهر برادراش عمو هاش فقط بودن ماها نبودیم
نه والا کی رعایت میکنه؟ ما که هر وقت رفتیم بیرون دیدیم ملت نشستن بساط قلیون و کبابشونم به راهه.بازار ...
قلیون تو خیابون تو این سرما