2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته هشتم

38495 بازدید | 45 پست

سلام توخواب حرکت بدی کردم با درد رحم بیدار شدم دوباره خوابیدم ی ساعت بعد ک بیدار شدم دیدم چند قطره خون تو لباسمه و خودمم که پاک کردم خون قهوه ای مثل اول پریودی دیدم امروز رفتم هفته ۸ به نظرتن چه کنم؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو این هفته ها داشتم. سونو رفتی برای قلب؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
امروز کلا از جات تکون نخور، فقط برو مطب پزشک ویزیت شو، سونوگرافی قلبشو رفتی؟ البته نگران نباش معمولا ...

اره عزیزم ۶ هفته رفتم گفت قلب تشکیل شده

ماهگلم دختری ازجنس طلا

برو دكتر حتمااااااا 

احتمالا بهت شياف بده 

فعاليت نداشته باش فعلا تا ببيني دكترت چي ميگه 

انشاءالله به خير و خوشي بگذروني

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
برو دكتر حتمااااااا  احتمالا بهت شياف بده  فعاليت نداشته باش فعلا تا ببيني دكترت چي ميگه ...

شیاف یدونه صبح میذارم عصرم ی امپول میزنن من با انتقال باردار شدم خیلی میترسم نکنه قلبش وایستاده باشه

ماهگلم دختری ازجنس طلا
عیبی نداره هنوز جاش سسته، فقط امروز و اصلا فعالیت نکن فقط بخواب و حتما یه سر برو دکتر ، استرس هم بده ...

دیگ هر چی از اون موقع دستمال میذارم چیزی نیست دردم ندارم

ماهگلم دختری ازجنس طلا
شیاف یدونه صبح میذارم عصرم ی امپول میزنن من با انتقال باردار شدم خیلی میترسم نکنه قلبش وایستاده باشه

واااااي نگو تو رو خدا 

اگر حست بده اورژانسيي برو بيمارستاني كه دكترت هست 

نذر كن به خير بگذره بلا دور باشه از نينيت به حق همين صلات صيح

واااااي نگو تو رو خدا  اگر حست بده اورژانسيي برو بيمارستاني كه دكترت هست  نذر كن به خير ...

ی جوری انگار رحمم منقبض شد با حرکت درد توش پیچید احتمالا از همون بوده و خوب میشم مگه نه؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا
ی جوری انگار رحمم منقبض شد با حرکت درد توش پیچید احتمالا از همون بوده و خوب میشم مگه نه؟

اره حتمااااا انشاءالله 

ولي خواهش ميكنم فردا اول وقت پيگيري كن قطعا با استراحت و شياف حل ميشه مسيلت