2777
2789

شما هم سفارش اینترنتی میدید وسواس فکری میگیرید یا فقط من اینجوریم؟😂😂😂

بعد قبلا ازشون مانتو خریده بودم خیلی خوب بود مانتو ولی خیلیییی دیر رسید گفته بود یک هفته تا ده روز کاری

ولی سه هفته کشید دق داد منو😂

پول پست پیشتازم گرفته بود ۱۵ تومن 

فک کنم پول پست پیشتاز میگیره با معمولی میفرسته

ولی قیمتاش خوبه کاراشم شیکه

الان یه مانتو کبریتی آجری سفارش دادم دوساعت قبلش موجودی گرفتم داشت بعد واریز کردم هنوز سین نکرده 

خیلی استرس دارم ک تموم شه پولم به فنا بره

ممکنه یه پیجی یه بار مانتو بفرسته دفعه دوم کلاهبردار از آب در بیاد؟😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله احتمالش هست

عکس مانتوتو بذار

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من خودم هرچی حضوری میرم میگیرم فرداش باید ببرم عوضش کنم حتما. چه برسه اینترنتی

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

من تا حالا اینترنتی خرید نکردم

میرم مغازه میپوشم خوشم میاد میخرم میارم بدم میاد نمیپوشمش 

من از نت بخرم چی میشه😂😂😂😂

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

پیچش معتبر باشه نه 

ولی من از گم نام ترین پیج ها هم خرید کردم خدا رو شکررر همه اشون لقمه پاک خورده بودن

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
من تا حالا اینترنتی خرید نکردم میرم مغازه میپوشم خوشم میاد میخرم میارم بدم میاد نمیپوشمش  من ...

بعضی پیجا قیمتاشون نسبت به بیرون خیلییییی کمتره چون هزینه اجاره مغازه نمیدن