2777
2789

ب اصرار یکی از نزدیکانم رفتم روانشناس ولی حالا افتادم توی ی مخمصه بزرگ چ کنم؟😓😢 

روانشناسه ک  میخواد مشکلم رو ب خونوادم بگه ..نمیخواستم از افکار خودکشی و خودزنی و اینا بگم ولی گفتم دیگ!

حالا میخواد ب مامانم بگه 😢😲 قبلش ی فرم پر کرد شماره همه رو گرفت حتی دوستای صمیمیم! تا تلفن خونه ب زنگ در میاد قلبم میره سریع میرم میگیرم گوشی رو

الان میگ برو روانپزشک ! 

اگ بخوایین عکس دستم رو میزارم ولی بگین الان ک میخواد بگه چ کار کنم؟😲چرا اخه 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عزیزم افکار خودکشی و خودزنی خطرناکه و باید مریض بستری شه حتما

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کار بدی میکنه

این روانشناس اگ روانشناس بود خودش مشکلو جمع میکرد نه اینکه بره به خونواده بگه ک بدترش کنه بگو نمیخاد دیگ پیشش نرو

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌
عزیزم افکار خودکشی و خودزنی خطرناکه و باید مریض بستری شه حتما

من رفتم پیشش وای نمیخوام خونوادم بفهمه😢 چ غلطی کردم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

خوب لازمه بگه اتفاقا

قبلش خودتون با مادرتون صحبت کنید که وقتی دگتر گفت شوکه نشه.

روانپزشک هم وقتی دکتر لازم می دونه بهتره برید ولی قبلش برید پیش دو سه تا دوانشناس دیگه که بهتر هم هستن.

شاید مشکلتون با مشاوره حل شد و نیار به دارو نباشه

کاربر آقا 
من رفتم پیشش وای نمیخوام خونوادم بفهمه😢 چ غلطی کردم

عزیزم شما کمک لازم داری... نیاز داری که تحت نظر باشی... اگه به خودت کمک نکنی شاید نشه یه جایی دیگه کاریش کرد

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق