2777
2789
عنوان

نداشتن دلیل بر طلبکار بودن

137 بازدید | 9 پست

اگر مدعی طلب از دیگری بوده ولی دلیلی برای اثبات ادعای خود نداشته باشیم، می توان تحت شرایطی از مرجع قضایی تقاضای صدور قرار لتیان سوگند (قسم خوردن) نماییم،تا شخص بدهکار برای اثبات عدم بدهکاری خود سوگند یاد نمایید. 

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و... 
والا ما مدرکم داشتیم دستم به پولم نرسید

یا دادخواست اشتباه دادید

یا ادله تون نسبت به بدهکار ضعیف تر بوده

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا دادخواست اشتباه دادید  یا ادله تون نسبت به بدهکار ضعیف تر بوده

ادله ضعیف نبود هم دست نوشته داشتم از طرف

هم رسید تراکنش بود هم گوشیم تو جیبم بود داشت صدا رو ضبط میکرد ولی دستم به پولم نرسید

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد
عزیزم سوالی دارم جواب میدین؟

بله حتما 

بله حتما  

شوهرم سال۹۶یه ماشین ازیکی ازدوستاش خریدکارشناسی وهمه چی هم برد

هیچ مشکلی هم نداشت

سال98فروختش

دوروزبعدفروش وقتی خریدارمیبرتش پلاک بزنه براخودش

کارشناس معاینه میادومیگ ماشین مشکل داره

میبرنش اگاهی استان بعدیروزبررسی تمام ماشین وشماره برداری همه قسمتاش میبینن بله سرقتیه

خریدارازماشکایت کرد

شوهرم دلش سوخت گفت گناه داره وضع مالیش اصلاخوب نیس

اون شکایت کردوشوهرمنم طی سه چهارماه پولشوتمام وکمال داد،هرچیم میگم شکایت کن میگه خیلی علافی داره ودیگ من خستم حوصله بدوبدوتودادگاه روندارم.خودمون خراسانی هستیم اون زمان سیستان زندگی میکردیم ک ماشبن روهم ازهمونجاگرفته بودیم

بنظرتون چیکارکنیم شکایت کنیم پولی بدستمون میرسه؟حداقل نصف ماشینو

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
بله حتما 

میگ من دلم سوخت بحال خریدارچون وضع مالیش خوب نبودوهم لقمه حروم ازگلوم پایین نمیره

والامیخاستم ب روال قانونی وعادی بدم بابددوسال علافش میکردم وقسط بندی میکرددادگاه براش

ولی منکه شکایت کنم پولی زودبدستم نمیرسه وخیلی اذیتم میکنن

ضمناقبل ازدوست شوهرم ماشین دوتاصاحب دیگ داشته

ک دومیه ماشین تصادفی خودش روباماشزن سرقتی ازتهران روهم میکنه ودوتاماشین رویکی میکنه

بدنه ازخودش بوده اتاق و...سرقتی تهران

اخه الان اگ میبود10۰تومنی قیمت میخورد

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
ممنون میشم اگ کمکی کنید

همسرتون کار درستی انجام داده که پول رو به خریدار برگردونده، ولی در خصوص ماشین که مالک هستید همسرتون باید نسبت فروشنده های قبلی اقدام کنه. چون باید محل اقامت خوانده یا معامله اقدام قضایی انجام بشه قطعا پرسه قضایی طولانی خواهد بود