مرغ سوخاری منم اگه وقت نداشته باشم و مهمونم زیاد باشه از بیرون میگیرم
اما این دستور مرغ سوخاری: مرغ سالم رو خوب بشور و توش رو خالی کن و تمیز کن
بعد با زعفران و کره آب شده و نمک و فلفل و و سیر و پیاز بزار توی مواد بمونه حداقل ۱۲ ساعت بعد توش رو با سیب زمینی فلفل دلمه و پیاز و آلو پر کن
مرغ دودی : تیکه های مرغ رو از ۲ ساعت قبل توی نمک فلفل زرد چوبه استراحت بده
بعد ۲ ساعت هر دو طرفش رو خوب سرخ کن و بعد از ظرف در بیار و توی همون ظرف پیاز خلالی فراوان تفت بده و توی یه کاسه جدا سس مایونز نمک فلفل زرد چوبه و زعفران بریز با یه لیوان آب و مخلوط کن بعد بریز روی پیاز ها و مرغ رو بزار توی ماهیتابه آت و بعد ۱:۴۵ که پخت چند تا ذغال رو بزار روی شعله گاز تا خوب آتیش بگیره بعد بزار توی کاسه کوچیک و کاسه رو بزار توی قابلمه بعد چند باش از سس مرغت رو بریز روی ذغال ها و سریع در ماهیتابه آت رو ببند و یه ده دقیقه بزارش