2777
2789
عنوان

مهمون سرزده و مشکل من😔میدونم طولانیه ولی لطف کنین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 45 پست
اگر میدونی تنبل و شلخته ای خودت رو درست کن که مرتب بشی. اگر هم نه ، باز خودت رو درست کن بیخیال حرفه ...

میدونم بخدا😔 شاید یکی دو بزنم به بیخیالی خونه جمع نکنم ولی خوب همیشه یهویی اومدن خوب نیست و اونا من یهویی برم یه طوری رفتار میکنن پشیمون بشم

کاربری دونفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه بهم ریخته نبود ولی چون رودربایستی دارم و کوچیکترین جارو میگردن کشو لباس زیر تخت استرس میگریم و ...

واااااا

ببخشیدها

چه بی شعور

خوب کردی راهشون ندادی

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  

اصلا چه معنی داره، آدم بره خونه یه بیمار کرونایی بعد بره خونه یکی دیگه؟؟؟

اوج خودخواهیه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
جالبه بهم ریخته نبود ولی چون رودربایستی دارم و کوچیکترین جارو میگردن کشو لباس زیر تخت استرس میگریم و ...

چقدر بد وا ویلا بیخیال اینطور خواهرایی شو همین بهتر که ناراحت باشن و قطع رابطه کنن آخه رابطشون هیچی جز اعصاب خوردی و ناراحتی واسه خودت وهمسرت ندارم عزیزم بچسب به خودت وشوهرت وزندگیت و از هرچیزی که برای زندگیت مضره دوری کن

واااااا ببخشیدها چه بی شعور خوب کردی راهشون ندادی

الان مغز مامانم شستشو دادن و همه منو مقصر میدونن و طلبکارم هستن چیکار کنم شوهرمم بدش میاد یکی یهو بیاد و اینا اینو هرچی میگم درک نمیکنن من بارها دیدم خونشون کثیفه بهشون گفتم خودتون مگه کثیف نمیشه میگن نه و الزایمر گرفتن اون لحظه رو😔

کاربری دونفره

اصلا چه معنی داره، آدم بره خونه یه بیمار کرونایی بعد بره خونه یکی دیگه؟؟؟ اوج خودخواهیه

الان موندم برم یا نرم میگن حتی تو تا حیاط نرفتی و خودخواهی من میگم بابا من خودم تب دارم گلوم خشک اونا تازه دارن خوب میشن برم دوباره مریض شن قبول نمیکنن

کاربری دونفره

میدونم بخدا😔 شاید یکی دو بزنم به بیخیالی خونه جمع نکنم ولی خوب همیشه یهویی اومدن خوب نیست و اونا من ...

کارشو درست نیست.حتی خواهر هم باشن وقتی راحت نیستی باید به شما احترام بزارن و دخالت نکنن 

شما کارتون درسته اونی که آنورماله خواهرته. چه بی عقل وسط کرونا خاله بازیش گرفته از این خونه به اون خ ...

ببخشید الان بنظرتون برم خونه مامانم و بیام یا نه همش میگن ما رفتیم تو نرفتی

کاربری دونفره

اسی الان مشکل شما چیه اعتیاد شوهرت یا کثیفی خونه  یا اینکه مهمون سر زده میاد ،یا حرفی که پشتت م ...

اینکه خواهرام درک ام نمیکنن و همیشه سرزده میان و تازه طلبکارن وباهام بحث ام کردن 

کاربری دونفره

ببخشید الان بنظرتون برم خونه مامانم و بیام یا نه همش میگن ما رفتیم تو نرفتی

من خواهرشوهرم کرونا داشت براش سوپ حلیم لیموشیرین میفرستادیم دم در خونشون تو نمیرفتیم. خواهرت از کجا مطمینه که شما یا مادرتون اگه دوباره کرونا بگیرید به راحتی قبلی خوب بشید؟

اینکه خواهرام درک ام نمیکنن و همیشه سرزده میان و تازه طلبکارن وباهام بحث ام کردن 

اسی میفهمم چی میگی یکی از خواهرهای منم همینجور بعد شوخی شوخی برمیداره یخچال و اینا رو میگرده ،بعد میگه چی میشه خواهرتم دیگه 

بعد جالبش اینجاست خودش همیشه شاکی که جاری هاش  چرا میرن خونش داخل کمد و یخچال رو میگردن ،