2777
2789
عنوان

مهمون سرزده و مشکل من😔میدونم طولانیه ولی لطف کنین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 45 پست
من خواهرشوهرم کرونا داشت براش سوپ حلیم لیموشیرین میفرستادیم دم در خونشون تو نمیرفتیم. خواهرت از کجا ...

من قبلا یبار گرفتم ۵ماهه پیش و تازه همون موقعه یه عمل هم کردم الان خیلی ضعیفم مطمئنم برم بگیرم خوب نمیشم اگرم فردا پاشم برم خواهرام میگن اون ما گفتیم اومد وگرنه این دل سنگه

کاربری دونفره

اسی میفهمم چی میگی یکی از خواهرهای منم همینجور بعد شوخی شوخی برمیداره یخچال و اینا رو میگرده ،بعد می ...

به خواهرم گفتم من میام خونتون نمیزاری دست به چیزی بزنم بعد گفت کم دورغ بگو مقصرمم کرد من فقط گریه کردم اعصابم خورده شوهرمم میگه خوب اینا میدونن تو یهویی بیان نمیتونی چرا گیر دادن به ضایع کردن تو

کاربری دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خواهرام درک ام نمیکنن و همیشه سرزده میان و تازه طلبکارن وباهام بحث ام کردن 

اسی اصلا حرف خواهرات برات مهم نباشه وقتی بلند میشن میرن تو حمام خونت هم میگردن پس شما خونت برق هم بیافته یه ایرادی توش پیدا میکنن .

ولی همیشه سعی کن هر روز در حد یه جارو برقی و جمع بودن خونه رو مرتب کنی به نظرم هر یک ماه هم خونه رو حسابی تمیز کنی کافیه ،مگه شما چقدر جون داری که بخوای بخاطر حرف دیگران همش دستت به خونه باشه 

معمولا اینجور ادم ها خودشون کلی ایراد دارن ولی عیب خخودشون رو تو صدتا سوراخ قایم میکنن 

اگر هم خواهرت دیر به دیر میان خونت بهتر که خونه رو مرتب باشه ولی اگه هر دو سه هفته اونجان پس خودت رو عذاب نده 

من چون دیر به دیر خونم مهمون میاد سعی میکنم هر وقت مهمون میخواد بیاد حسابی خونه تمیز باشه البته هر روز هم جارو گردگیری دارم ولی در سطحی

به خواهرم گفتم من میام خونتون نمیزاری دست به چیزی بزنم بعد گفت کم دورغ بگو مقصرمم کرد من فقط گریه کر ...

اسی ببخشید این رو میگم خیلی بهشون رو دادین فکر کنم یکم باهاشون سر ینگین باش بگو برام مهم نیست پشت سرم چه حرفی میزنین به مرور دیگه این حرف هاشون کمتر میشه ،

اسی اگه خودت با خواهرها میشینی غیبت یه خواهر دیگه رو میکنی پس انتظار نداشته باش اونا پشت سرت حرف نزنن 

سعی کن نشینی باهاشون غیبت کنی

اسی ببخشید این رو میگم خیلی بهشون رو دادین فکر کنم یکم باهاشون سر ینگین باش بگو برام مهم نیست پشت سر ...

اونا از من خیلی بزرگترن و همیشه ایراد میگیرن من غیبت نمیکنم چون با من اینطوری نیستن

کاربری دونفره

عزیزم بهشون بگو شما وتک تک کسایی که میرن خونه این اون درقبال تمام کسایی که عزیز ازدست دادن مسولین حق الناسه بخداما عزیزازدست دادیم بخاطرکرونا توروخدا نرو پیش خانوادت بزار هرچی میخوان بگن نزار ی عمر عذاب وجدان بگیری بخاطر رفتنت 

اونا از من خیلی بزرگترن و همیشه ایراد میگیرن من غیبت نمیکنم چون با من اینطوری نیستن

پس ولشون کن در حد اینکه احترامشون رو نگه داری باهاشون رفتار کنه اهمیت نده چی میگن راجع به زندگیت و خونت 

عزیزم بهشون بگو شما وتک تک کسایی که میرن خونه این اون درقبال تمام کسایی که عزیز ازدست دادن مسولین حق ...

اگه باز نرم تا عمر دارن بهم میگن مامان مریض بود تو نرفتی

کاربری دونفره

اگه باز نرم تا عمر دارن بهم میگن مامان مریض بود تو نرفتی

بگوعالم وادم تمام دنیا میگن حرف من وکارمن درست شما هرچی‌میخواین بگین بگوجون مامان بابامو ازسر راه نیاوردم که دستی دستی از دستشون بدم بگوازکجامعلوم یکیتون ناقل نبوده ازکجامعلوم مامان اینا بدترنشن بخاطرشما بخدا نرفتن صدبار بهترازاینه که تااخرعمرحرف بشنوی 

بگوعالم وادم تمام دنیا میگن حرف من وکارمن درست شما هرچی‌میخواین بگین بگوجون مامان بابامو ازسر راه نی ...

انقد اینا از من بد گفتن مامانمم امروزگوشی قطع کرد روی من و دیگه ام ج نداد بهم انقد روحیه ام خسته اس نمیدونم مشکل خودمو حل کنم یا اینارو ..

کاربری دونفره

شما مشکلت اینه به حرف دیگران داری زندگیت رو پیش میبری 

میدونم این کارم اشتباهه ولی انقد زورگفتن و یکیو خراب کردن خوب نیست من بهشون گفتن دیگه برام مهم نیستین چون نمیزارین من حرف بزنم و هیچ وقت درک ام نمیکنین 

کاربری دونفره