2777
2789
عنوان

آمادگي براي بارداري بعد از سقط

2825 بازدید | 11 پست

خانماى عزيز بيايد كمك

من يكماهه سقط كردم اينماه بعد از پريود ميخوام اقدام كنم، كسايي كه تجربشو داشتن چندوقت بعد باردار شدن؟ چيكار كردين براي آماده سازي و رحم و سريعتر باردار شدن

عزیزم ،من سقط داشتم و به پیشنهاد پزشکم  تا 6 ماه صبر کردم و به خودم رسیدم .

دكتره من گفته بعد از ١-٢ ماه اقدام كن احتياج به صبر كردن نيست، نميدونم والا، سنم بالاس ميترسم صبر كنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكتره من گفته بعد از ١-٢ ماه اقدام كن احتياج به صبر كردن نيست، نميدونم والا، سنم بالاس ميترسم صبر كن ...

خوب پس تشخیص دکترتون این بوده ،به سلامتی اقدام کنید و به امید خدا یه کوچولوی سالم و دوست داشتنی قسمتتون بشه قبل و در زمان بارداری دیگه اصلا به سقط فکر نکنید .

من سه ماه بعدازسقط اقدام كردم وبااقدام اول خداروشكرگرفت.ولي يكماه خيلي كمه به خودت زمان بدع 

خداروشكر عزيزم، خدا برات حفظش كنه، ميدونم خيلي كمه ولي احساس ميكنم دارم افسردگي ميگيرم نميتونم با جاي خاليش كنار بيام 😔

منم دو تا سقط کردم .خب بررسی هم کردی واسه علت سقط ؟

بهم آزمايش داده گفته روزه سوم پريود انجام بدم ولي هنوز پريود نشدم، شما چند وقت بعد از سقطت دوباره پريود شدي؟