2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر ارز دیجیتال رو با مطالعه خرید و فروش کنید واقعا میتونین سود کنید حتما هم از صرافی معتبر بگیرید که بتونین پیگیری کنید
من خودم از بیت پین میگیرم سیگنال های خوبی دارن
واچ لیست هفتگیشونو حتما ببینید
https://www.instagram.com/bitpinmarket/

ایقدری که من این مدت ضرر کردم تو بورس که حالم از هر چی سرمایه گذاری هست به هم میخوره. حالا شوهرم رفته تو اتریوم سرمایه گذاری کرده. من همش بهش میگم نکن این کارارو ولی میگه ما تجربه گرفتیم. خداروشکر با اون سایتی که کار می کنیم مدیرش خیلی خوبه. با صبوری همه چیو بهمون میگه. کارمزدشم خیلی کمه. 

برعکس بهت رسوندن دلار داره میاد پایین

دلار هر چقدرم که بیاد پایین زیر 17 18 هزار تومن نمیاد. اینو مطمئن باش. الان دم دمای انتخابات هست. دولت میخواد دلار بریزه تو بازار ولی مجلس نمیذاره. چون بودجه کم میشه و دولت هم نمیخواد خزانه خودشو خالی کنه. ولی بازم خرید ارز های دیجیتال به دلار بستگی داره. اگر میخوای بیت کوین بخری به نظرم سایت هایی رو انتخاب کن که با پشتیبانشون بتونی راحت حرف بزنی. سایت ها بزرگ از بس سرشون شلوغه و   درگیذر چیزای مختلفن نمیتونن پاسخگوت باشن. من خودم قبلا از صرافی های خارجی میخریدم ولی جدیدا برای خرید بیت کوین از دیجی کوین میخرم. 

دلار هر چقدرم که بیاد پایین زیر 17 18 هزار تومن نمیاد. اینو مطمئن باش. الان دم دمای انتخابات هست. دو ...

هرکار میکنم اصلانمیتونم بفهمم جریانش چیه تو کفم اوفف😭توضیحات نت که اصلا نمیدونم میشه برام یه کوچولو بگی چطوریه چکار باید بکنی اصلا جریانش چیه به زبان ساده؟؟؟؟ 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑