بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر ارز دیجیتال رو با مطالعه خرید و فروش کنید واقعا میتونین سود کنید حتما هم از صرافی معتبر بگیرید که بتونین پیگیری کنید من خودم از بیت پین میگیرم سیگنال های خوبی دارن واچ لیست هفتگیشونو حتما ببینید https://www.instagram.com/bitpinmarket/
ایقدری که من این مدت ضرر کردم تو بورس که حالم از هر چی سرمایه گذاری هست به هم میخوره. حالا شوهرم رفته تو اتریوم سرمایه گذاری کرده. من همش بهش میگم نکن این کارارو ولی میگه ما تجربه گرفتیم. خداروشکر با اون سایتی که کار می کنیم مدیرش خیلی خوبه. با صبوری همه چیو بهمون میگه. کارمزدشم خیلی کمه.
دلار هر چقدرم که بیاد پایین زیر 17 18 هزار تومن نمیاد. اینو مطمئن باش. الان دم دمای انتخابات هست. دولت میخواد دلار بریزه تو بازار ولی مجلس نمیذاره. چون بودجه کم میشه و دولت هم نمیخواد خزانه خودشو خالی کنه. ولی بازم خرید ارز های دیجیتال به دلار بستگی داره. اگر میخوای بیت کوین بخری به نظرم سایت هایی رو انتخاب کن که با پشتیبانشون بتونی راحت حرف بزنی. سایت ها بزرگ از بس سرشون شلوغه و درگیذر چیزای مختلفن نمیتونن پاسخگوت باشن. من خودم قبلا از صرافی های خارجی میخریدم ولی جدیدا برای خرید بیت کوین از دیجی کوین میخرم.
دلار هر چقدرم که بیاد پایین زیر 17 18 هزار تومن نمیاد. اینو مطمئن باش. الان دم دمای انتخابات هست. دو ...
هرکار میکنم اصلانمیتونم بفهمم جریانش چیه تو کفم اوفف😭توضیحات نت که اصلا نمیدونم میشه برام یه کوچولو بگی چطوریه چکار باید بکنی اصلا جریانش چیه به زبان ساده؟؟؟؟