2821
2789
عنوان

یه چیزی میگم دعوام نکنین

236 بازدید | 15 پست

من یه مسیریو هر روز باید ردشم پیاده بعد یه اقای محترمی😂هر روز هی شماره میخواست اونجا مغازه داره منم ازش خوشم میومد ولی بعد از چند بار امروز بهش شماره دادم همون لحظه بهم تک زنگ زد که شمارش بیفته اما بهم هنوز پیام نداده اصلااا برام مهم نیست که رابطمون شکل بگیره یا نه اما من هر روژ از اون مسیر رفت و امد دارم یجورس احساس ضعف میکنم جلوش اگه پیام نده بعد نمیتونم مسیرمم بپیچونم اینجوری فک میکنه بخاطر اون رد شدم الان افسردگس گرفتم☹️

من سر این موضوع دور شمسی و قمری میزدم که از اونجا رد نشم

تو اوج خستگی یربع بیشتر پیاده میرفتم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤣

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

نه دیگه اون دنبالت بوده لابدالان منتظرتوهست که پیام بدی بی توجه باش تاخودش بیادسراغت اگه پیامم ندادبیخیال باش مثل روال هرروزبروبیا جوری ک بگی فاقداهمیتی خودش میادسمتت

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

چرا دعوات کنیم اگه پیام نداد مسیر همیشگیتو برو و دیگه محلش نذار

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

از دید مرد ها وقتی از یک دختر شماره میگیرن اگه درجا بهش پیام بدن ، دختره خوشش نمیاد

این یه فکته مردونس . ایشون منتظره یکم زمان بگذره تو تایم مناسب پیام بده

صبور باشید

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

شاید منتظر شروع از توعه که شروع نکن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

حتما میده

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

از دید مرد ها وقتی از یک دختر شماره میگیرن اگه درجا بهش پیام بدن ، دختره خوشش نمیاد این یه فکته مردو ...

چرا خوشش نمیاد؟ من هیچ منطق و احساسی پشت این چیزی که شما گفتید نمیبینم.. خب شماره گرفته که پیام بده.. دیگه چند روز صبر کنی چرا؟ من یکی که نمیفهمم