2777
2789

من پوستم چرب و حساس و جوش میزنه گاهی.یه آبرسان عالی واسه همچین پوستی پیشنهاد بدین مرسی

قیمتش رو هم بگین

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
نیتروژینا ۲۸۰ اگه تغییر نکرده باشه

این یکم زیادی گرونه😂

دیروز قیمت کردم۲۷۵بود

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
چند منظوره کلیون 120 تومن  اصلش مال ایتالیاست موقع خرید بارکدشو اسکن بگیر

اوه خواستم اینترنتی سفارش بوم ولی قیمتش که خوبه

این گفته مرطوب کننده

آبرسان هم داره همین برند

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق