2777
2789

من میخام مهریه ام اجرا بزارم 

بعد هم درخواست طلاق بدم چیکار باید بکنم کجا باید برم مدارک مورد نیاز چیه

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول برو ثنا ثبت نام کن بعد شکایت کن

میشه مراحلش کامل برام توضیح بدین

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
میشه مراحلش کامل برام توضیح بدین

برو مرکز خدمات قضایی شهرتون بگو میخای مهریه اتو بزاری اجرا بهت میگن ثنا هم همونجا میتونی ثبت نام کنی شناسنامه و کارت ملی هم همرات باشه با یه شماره تلفن همراه

هزینه اش هم فک کنم بخوای عریضه هم برای شکایت بنویسی همون صد تومن بشه 

من دقیقا نمیدونم بری همونجا برات کامل توضیح میدن 

برو مرکز خدمات قضایی شهرتون بگو میخای مهریه اتو بزاری اجرا بهت میگن ثنا هم همونجا میتونی ثبت نام کنی ...

یعنی لازم نیس برم دفتر خونه ای که عقد کردیم

یعنی لازم نیس برم دفتر خونه ای که عقد کردیم

نمیدونم والا 

شما برو همینجایی که گفتم همه کارایی رو که  باید انجام بدی بهت میگن، چون حتما باید ثنا داشته باشی برای شکایت ابلاغیه ها اونجا میاد واست