2777
2789
عنوان

خانوما بچه پسر ۷ ماه ب بالا دارین

233 بازدید | 30 پست

سلام من پسرم ۱۰ ماهش و موقع تعویض پوشک اونجاشو میگیره یا از دستمون فرار میکنه میره ی گوشه سریع اونجاشو میگیره و میخنده، پسرای شما هم اینکارو میکنن؟ از وقتی ختنش کردم اینجوری شده:/ بنظرتون ب دکترش بگم یا طبیعیه؟

از بس اینکارو میکنه از پوشک تعویض کردن متنفر شدم:/ اگ اینجورین چجوری پوشکشو عوض میکنین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره طبیعیه از یه سنی به بعد براش لذت داره اینکار

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه ۱۰ ماهشه چ لذتی:/

یه لذت مث خوردن انگشت شستشون نه بالاتر

من دقیقا متوجه شدم پسرم الان ۱۴ماهشه 

تا یکی ۲ماه پیش اصلا دست نمیزد الان تا جاشو باز کنم میخواد دس بزنه

اصلا نترس کاملا طبیعیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پسر من ۱۴ ماهشه میگیره ، برای همین موقع تعویض حتما یه چیزی میدم دستش 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اره پسر منم همینکارو میکنه.قبل از اینکه پوشکو باز کنم بهش میگم دستا بالا.بعد عوض میکنم

کوچیکم بود همینطوری بود؟ پسرم دستا بالا رو هنوز متوجه نمیشه موقعم ک پوشکشو باز میکنم ی جوری دستشو میندازه ک چندبار خون اومده از اونجاش تا توان داره میکشه:/ حالا چجوری عوضش کنم؟ با پام دستاشو میگیرم جیغ میکشه و کمرشو میده بالا تا نتونم پوشکش کنم

پسر من18ماهشه خودش دست نمیزنه ولی موقع تمیز کردنش اگه دستم بهش بخوره خیلی میخنده

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹