2777
2789
عنوان

یه راهکار منطقی

83 بازدید | 17 پست

۵ ماهه عروسی کردم تو یه اتاق تو خونه مادرشوهرم زندگی میکنم مادر شوهرم بیوه اس جرات نداریم بزنیم از خونه بیرون دیشب منو شوهرم با هم رفتیم خونه بابام ساعت ۹ اومدیم باهامون قهر کرد من دیگه خسته شدم اما شوهرمو دوس دارم اونم خیلی گناه داره نمیدونه چکار کنه داریم طبقه بالا خونه اینا رو میسازیم اما مادر شوهرم بی نهایت ترسوس میگه منو تنها نزاربد اما خب منم ادمم جرات ندارم دو دقه با شوهرم برم بیرون هزار تا نوه نتیجه داره همش رو سر منن اما من هیچ نمبگم همه کارا خونشو میکنم ولی میگه بیرون نرین تو اتاق نرین همش کنار من بشینین دیگه واقعا خسته شدم الانم باهامون قهره برای من مهم نیس اما شوهرم ناراحت میشه دیگه نمیتونیم بریم خونه مامانم یا هر جا میریم باید اینو ببریم..یه راهکار منطقی بدین

راهکار منطقی اینه بری بشینی پیشش یکی مادرجون منم اول زندگیمه دلم میخاد باشوهرم برم بیرون برم خونه مامانم دلم تنگ میشه 

ما در روز شاید چند ساعت پیشتون نباشیم کم کم عادت کنید چون طبقه بالا رو بسازیم ک دیگه پیشتون نیستیم دائم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیزی نگو بزار همسرت باهاش صحبت کنه اگر بچه های دیگرش نزدیکن شما رفتی خونه پدرت بزار خونه اونا برگشتن با خودتون ببرینش....خلاصه کاری کنید دل اونم نشکنه هر چند که خواستش غیر منطقی هست....باهاش شوهرت حجت تموم کنه تو روز هر جا خواستیم میریم دیگه گرگ نمیخوره که...

با اجازه استاتر دوستام میشه یه لحظه بیاین در نظر سنحیم شرکت کنید تو رو خدا واسه تحقیق دانشگاه نیاز دارم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
شما چیزی نگو بزار همسرت باهاش صحبت کنه اگر بچه های دیگرش نزدیکن شما رفتی خونه پدرت بزار خونه اونا بر ...

مثلا الان میخوام برم خونه برادرم که یه شهر دیگس اما این نمیاد خونه دختراشم نمیره من چکار کنم😭😭

روم نمیشه برام سخته😭

ببین این شرایط سخت تره 

من که نمیتونم تحمل کنم 

مامان منم همینجور بود.منکه عروسی گرفتم داداشمم همزمان رف سربازی بابامم‌ کارش حوریه صب تا شب سرکاره‌.یه باره تنها شد همش ب من میگف بیا بهم سر بزن 

منم هرروز میرفتم اما می‌دیدی یه روز نمی‌رفتم زنگ میزد ناراحت نمیشدااا ولی عادت کرده بود

گفتم مامان جان منم اول زندگیمه شاید بخام یه روز تصمیم بگیریم بریم مسافرت ،یه روز شوهرم مریض شه مراقبش باشم،کارای خونم مونده باشه 

دیگه یه روز در میون سر زدم مامان هم عادت کرد

الان اگه یه هفته هم نرم هیچی نمیشه

نه بابا پیره خواستگار نداره😭

باید با شوهرت صحبت کنی 

اونم چند بار دعوا و قهر میکته ببینه فایده نداره دیگه چیزی نمیگه ولی اگر به دعوا ها و قهراش محل بزارید همش همین بند و بساط هست 

پس شوهرت رو قانع کن

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی