2777
2789
عنوان

همش کرونا رو ب مسخره میگرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 30 پست
این همه پزشک و پرستار خودشونو از اول دی ماه کشتن که روبوسی نکنید، عروسی و مهمونی نگیرید.. حالا اونکا ...

اگ بیمارستان نمی‌رفت نمیگرفت

دل مرنجان! که زه هر دل به خدا راهی هست 💟📿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینهمه رعایت کردم بچه هامو بیرون نبردم اخرش  شوهرم ازمحل کارش گرفت ماهم گرفتیم

بعد چ مدت خوب شدین آخه این شکمش پارس هنو بخیه هاش باز نکرده در داره نمیتونه نفس بکشه

هیچ ربطی نداره الکی خودتونو توجیه نکنید معلوم نیست چند نفر دیگه رو هم تو اون مهمونیاتون الوده کردین

ن عزیزم ما جایی زندگی می‌کنیم ک رفت امدنیس کرونا این سمتا نمیاد

ولی مگه اینجا قبول میکنن بگی بچه دار نشو میکشنت ک مگ دل ندارم 😒تو این اوضاع اخه

بخدا سخته برا مردم عادی سخته.. چ برسه کسی ک سزارین کرد یا حاملس اصلانمیتونم نفس بکشی

بعد چ مدت خوب شدین آخه این شکمش پارس هنو بخیه هاش باز نکرده در داره نمیتونه نفس بکشه

من الان روز 13هم هستم یازده روز اول افتضاح بودم. خدابهش کمک کنه بخاطر بچه ش گناهی نداره. دیگه هرچی مایعات بخور بخور بگیره ازبدنش زودتر دفع میشه

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
سلام عزيز دلم خوبى؟

سلام جانهههه دلم خوبی ؟ بهترم جانم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اگ بیمارستان نمی‌رفت نمیگرفت

اگه تو بیمارستان رعایت میکرد نمیگرفت 

امیدوارم عبرت بگیرید دیگه مهمونی ها و روبوسی هاتونو تعطیل کنید

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔

روبوسی میکردین مهمونی میرفتین معلومه کرونا می‌گرفت هر چقد بگی جای ما کرونا نداشت به هرحال اطرافیان سرکار دارن به شهر دیگه یا جای دیگه کارتون اشتباه بوده بیمارستان دولتی باشه احتمالش هس ولی شنیدم بیمارستان خصوصی دائم ضد عفونی میکنن

من الان روز 13هم هستم یازده روز اول افتضاح بودم. خدابهش کمک کنه بخاطر بچه ش گناهی نداره. دیگه هرچی م ...

😭😭چندروز طول میکشه

اگه تو بیمارستان رعایت میکرد نمیگرفت  امیدوارم عبرت بگیرید دیگه مهمونی ها و روبوسی هاتونو تعطی ...

سزارین کرد کلان بیمارستان الودس افتضاحه