2777
2789
عنوان

پسرم ۵ روزشه هنوز اسم نداره😐

4048 بازدید | 219 پست

قرار بود بزارمش محمد.ولی ب دلایلی پشیمون شدم

دیگه قرار شد ۱۰ روز اول محمد صداش کنیم

شوهرمم ن پیشنهاد میده اسمی ن تایید میکنه🥴

دنبال شناسنامه هم هنوز نرفته

از این اسمای اجق وجق امروزی هم خوشمون نمیاد

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره بچه ات مطمن باش وقتی بزرگ بشه و این موضوع به گوشش برسه ناراحت میشه. یه سوال بعد توی بیمارستان چی نوشتن روی مدارک؟؟؟ 🤔 بعدها مشکل پیش میاد ها. 

9ماه رو وقت داشتی یعنی هیچیییی

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
بذار کارن سامان شهریار امید سامیار اشکان بابک کاوه این همه اسم قشنگ ماشالله چقدر دل گنده‌اید ...

کارن قشنگه. دقیقا

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی