بچه ها شوهرم خیلی از لحاظ پول دادن خسیسه اصلا بهم پول نمیده مگر اینکه بگم میخام برم آرایشگاه یادکتر اونم هزار منت و التماس خسته شدم بخدا انگار میخان جونشو بگیرن اگه لباسی با لوازم آرایشی هم بخام اینقد باید بهش بگی و التماس تا بگیره اونم گرون نشه پول تو جیبی هم بهم نمیده اصلا ولی از لحاظ خورد و خوراک خداییش خوبه و میخره یه بچه هم دارم اصلا استقلال ندارم امروز بهش میگم لاقل خرجی که بهم نمیدی یارانم که هربرج میریزن بده به خودم یه پولی داشته باشم میگه پس خرجت چی میشه میگم من زنتم وظیفته خرج خورد و خوراکمو بدی میگه اعصابمو خرد نکن خیلی رو داره بخدا چیکار کنم بچه ها !
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یبار خونه مامانم بودم سر پول دعوام شد باهاش گفتم برو بچسب ب پولات و دنبال منم نیا😂😂🤦♀️
بعد اون هرماه ۲۰۰یا۳۰۰تومنی میده گاهی هم کمتر میده ولی خب دستش تنگ نباشه زیاد میده
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم