2777
2789
عنوان

برخورد با خیانتکاران

84 بازدید | 16 پست

الان یه کلیپی تو اینستا دیدم ، مرده برای خانمش که باردار بود جشن تعیین جنسیت گرفته ، بعد یهو وسط جشن جلو همه وکیلشو میاره کلی مدرک درمیاره نشون میده که عقیم بوده، و فیلم زنش رو با یه آقای دیگه تو لپ تاپ نشون میده.. اون آقا هم با خانمش تو جشن دعوت کرده بود.. خلاصه آبروشونو برد!!

(ایرانی نبودنا) 

نظر شما چیه؟ بنظرتون خوبه خیانتکارارو اینجوری رسوا کنیم؟ یا نه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوشم اومد خیلی ایده ی نازی بود😁😁😁 ولی چ مرد صبوری بوده‌ شوهر من اگه بود با جیگرم برام گلسر د ...

آره بیچاره مرده خیلی با شخصیت و آروم بود.. آخرشم خودش گذاشت رفت ..

ای خدا من توهم خیانت دارم  دارم دیونه میشم بیچاره همسرم نمیدونم ازدوستداشتن زیادیه یا من دیونم

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
چیزی دیدی تا حالا ازش؟

نهههه اصلاااا خیلی با محبت میخوام برم خونه مادرم چندروز بمونم همش فکرای ناجور تو ذهنم میاد احیاس میکنم وقتی نیستم بهم خیانت میشه

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
نهههه اصلاااا خیلی با محبت میخوام برم خونه مادرم چندروز بمونم همش فکرای ناجور تو ذهنم میاد احیاس میک ...

وا این چه حرفیه! وقتی آدم خوبیه چیزی ازش ندیدی و بهش اعتماد داری نباید این فکرارو راجبش کنی!