2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 25 پست
اونکه به هیچ وجه نمیرم ولی خیلی نگرانم بچه هاییم  

بچه ها کوچیکن؟ نمیشه بفرستی پیش کسی؟

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 

الان دخترم عذاگرفته که من میخوام برم خونه مامانجون بهش دیشب بابام گفته بیا چندروزبریم خونه ی مابمون گفته من بی مامانم نمیام

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم یکسال ونیمشه دخترم۵سال

دخترتو راضی کن بفرست ولی پسرت که نمیشه خیلی کوچیکه 

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 
موضوع اینه شب بدون من دخترم نمیخوابه 

عزیزم با این شرایط خب پس باید فقط مراقبت کنید دوتا ماسک بزنید دستتتونو زود زود بشورید سعی کنید به بچه ها نزدیک نشید توکل بر خدا ایشالله بچه ها چیزیشون نمیشه 

گلم بچه های من ماشاالله نمیذارندیه دقیقه بریم تواتاق تنهاباشیم کجامیذارندخودموناقرنطینه بکنیم 

از همین اولش اب نمک و سرکه طبیعی قاطی کن همتون غرغره کنید. مزمزه نمک هم داشته باشین، اگه کرونا باشه با نمک توی گلو از بین میره. داروی امام کاظم هم بگیرین استفاده کنین. 

از همین اولش اب نمک و سرکه طبیعی قاطی کن همتون غرغره کنید. مزمزه نمک هم داشته باشین، اگه کرونا باشه ...

چشم ممنون ازراهنماییتون

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

عزیزم همین که تو یه اتاق جدا باشه و غذا رو بهش تو اتاق بدید بخوره و موقع دستشوی ماسک بزنه و بعدش شما دستگیره و ... را ضدعفونی کنید ، کفایت میکنه 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
پسرم تازجیغ میزنه وماسک باباشابرمیداره تازه خودمم گلوم میخواره وگاهی سرفه میکنم

پس خودتون هم احتمالا گرفتید ، همتون تو خونه ماسک بزنید 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.