2777
2789
عنوان

دکتر اطفال خوب در مشهد

10591 بازدید | 42 پست

سلام یودکتر اطفال خوب تو مشهد میشه بهم معرفی کنین؟ قبلا دکتر شا فرهت میبردم الان همسرم نمیتونه بره نوبت بگیره، کسی دیگه ای رو میشناسین؟

دکتر مسعود رجب پور چطوره؟ برا ی چیزی میاد تو گلوش میخوام ببرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم پیش رجب پور بردم

اینقدر معطل شدم نصف روز حالم به هم خورد. من واس غذا نخوردن پسرم رفتم که گفت هنر خودته بهش غذا بدی

کلا مخالف دکتر شلوغم هیچ فرقیم ندارن

میدونی من دیگه بعد چندبار رفتن دکترای معروف میبرمش درمونگاه اریا تو کوهسنگی

دکتر توکلی، کریمی این دوتا عالین خیلی راضی بودم هربار ایندوتا بودن

قبلش زنگ بزنی چون چندتا دیگه اونجا هستن افتضاحن

نوبت دهیش چجوریه عزیز؟ برا فرداش میده یا برا چند هفته دیگه؟

من میرم همون جا نوبت میده 

حضوریه 

۵‌تا ۸ونیم هست 

عالیهههههه ها 

روبرو شریعتی ۵۳ 

طبقه سوم داروخانه 

واقعا دکتر خوبیه

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
سلام منم پیش رجب پور بردم اینقدر معطل شدم نصف روز حالم به هم خورد. من واس غذا نخوردن پسرم رفتم که گ ...

وای مرسی منم از معطلی خیلی بدم میاد بچمم نق نقویه پس رجب پور نمیرم شنیده بودم برا غذا نخوردن خوبه، شافرهت عالی بود، الان نمیتونم برم😩

من میرم همون جا نوبت میده  حضوریه  ۵‌تا ۸ونیم هست  عالیهههههه ها  روبرو شریع ...

ببخشید هی سوال میکنم، معطلم زیاد میشین؟ چون بچه من نق نقویه اگ طول بکشه داد میزنه و گریه میکنه

رجب پور من ذفتم فوق العاده شلوغ خیلی ام دارو بیخود میده.... طالعی کلا متخصص اطفاال خیلی تو فاز دارو ...

نوبت دهیش چجوریه؟ حضوریه؟ دیگه کلن بیخیال رجب پور شدم😂

رجب پور من ذفتم فوق العاده شلوغ خیلی ام دارو بیخود میده.... طالعی کلا متخصص اطفاال خیلی تو فاز دارو ...

منم حالم بد شد رجب پور رفتم

ادم مگه مشکل حاد خاص لاینحلی داشته باشه اینجور دکترا بره به این امید که حااا لا شاید این بفهمه وگرنه منکه دیگه هیچوقت دکتر نعروف نمیرم

نوبت دهیش چجوریه؟ حضوریه؟ دیگه کلن بیخیال رجب پور شدم😂

اره بابا بیخیال

تازه من خونم همونجا بودو پدرم درومد

باید یکبار صبح بری اسمتو رو برگه پشت در بنویسی باز ساعت ۴بری اسمارو میخونن پولشو بدی نوبت بگیری

باز اون ساعتی که میگه اونجا باشی تا ساعتها بعد که نوبتت بشه

قشنگ ا ن شبی که من رفتم تا یازده شب باز بود مطبش