2777
2789
عنوان

دکتر اطفال خوب در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 10601 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون ک ج دادی شما بردی عزیزم خویش کرد بعد چندوقت؟

من پیش شاه فرهت و بذرافشان بردم گفتن رفلاکس پنهان چیزی نمیخواد شاه فرهت خیلی خوبه ولی متاسفانه نوبت دادنش خیلی سخته

من پیش شاه فرهت و بذرافشان بردم گفتن رفلاکس پنهان چیزی نمیخواد شاه فرهت خیلی خوبه ولی متاسفانه نوبت ...

شاه فرهت دو ماهه در تلاشم نه جواب میدن 

حضوریم دوریم 

بنظرتون چجوری باید نوبت بگیرم حتی شده یک یا دوماه دیگه نزدیک ۱۰ تا دکتر بردم حالشون نیست هیچی اینو شنیدم خوبه واقعا ؟ 

تروخدا جواب بده دعات میکنم😭🙏

💔 .🖤

شاه فرهت دو ماهه در تلاشم نه جواب میدن  حضوریم دوریم  بنظرتون چجوری باید نوبت بگیرم حتی ...

سلام عزیزم، من الان پستتون رو دیدم شاه فرهت ب منشیش صحبت کنین و باهاش همکاری کنین(منظورمو ک متوجهین) بهتون نوبت میدن

لطفا دیگه اسم این قاتل رو پیش کسی نیارین.ایشون یه نوزاد کش قهاره!مردک پول پرست بی وجدان

وا 😦اگه بد باشه که بیمارستان های به نام مشهد دکتر اطفال خودشون نمیکننش که.

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
نه واس غذا نخوردن یک شربت دسساز داره به همه همونو میدهبرو داروخونه کناریش بهش بگو خودش میده لازم نیس ...

سلام عزیزم هستین هنوز؟ شما پسرتون رو واسه بی اشتهایی کدوم دکتر بردین منم دنبال دکترم تو مشهد میشه بگین از کی نتیجه گرفتین کدوم دکتر خوبه؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
لطفا دیگه اسم این قاتل رو پیش کسی نیارین.ایشون یه نوزاد کش قهاره!مردک پول پرست بی وجدان

احتمالا آقای دکتر رو با دکتر دیگه ای اشتباه گرفتید دکتری که شماره موبایلش رو بیماراش دارن و تلفنی هم پاسخ بیماران رو میده بدون هیچ ویزیت اضافه ای  یقینا پول پرست نیست. کافیه به نظراتی که توی دکتریاب و ... در موردش هست نگاه کنین جز نظر مثبت نمی بینین

در مورد پول پرست و بی وجدان در کامنت قبلی جوابت رو دادم اتفاقا پزشکی به  با وجدانی و انسانیت ایشون کم پیدا میشه دو توهین اولیه تون هم اصلا به ایشون نمیخوره. ممکنه هر پزشکی بیمار بدحالی داشته باشه و بیمارش بمیره پزشکه خدا که نیست پزشک در حد خودش میتونه کار کنه. ایشون مدتها پزشک خواهر زاده من بودن وجدانم اجازه نداد ساکت بمونم فقط برای دفاع از مظلومیت ایشون وارد نی نی سایت شدم وگرنه حتی عضو نبودم